Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll

Bli medlem i Lindås IBK
BLI MEDLEM
Lindås Waves - mycket mer än innebandy!

Innebandy är vår plattform. Det är där det börjar. Med cirka 700 aktiva medlemmar som skapar samhörighet, gemenskap och glädje. Vi har en egen arena, där vårt café är hjärtat och vår mötesplats. Det är där vi träffas över gränserna. Det är där ledare och spelare träffas, där våra ungdomar gör sina läxor och där föräldrar lär känna varandra.

 

Men vi vill mer. Vi vill utvecklas. Vi vill bli bättre. Vi vill ta ansvar för våra ungdomars framtid. Vi vill bidra med sunda värderingar och aktiviteter som främjar individer, grupper och ledare och framför allt, en tro på framtiden.

 

Den resan har vi börjat. En resa där vi tar ansvar för miljön genom solceller på taket, där vi tar ansvar för jämlikhet genom flera tjejprojekt, där vi tar ansvar för den sportsliga utvecklingen genom kontinuerlig utbildning och där vi tar ansvar för individers mående och beteende genom projekt inom värdegrund och psykisk hälsa.

 

Vi vet att resan är lång. Att det finns utmaningar på vägen. Men vi har bestämt oss. Och vi är övertygade om att det är rätt väg. För oss. För vi vill bidra till en bättre framtid för våra ungdomar.

 

På vägen behöver vi hjälp. Hjälp med nya projekt, nya partners och nya kontakter. Så, vill du vara med på vår resa? Vill du vara med och ta ansvar? Vi behöver dig och vi tror faktiskt att du kanske till och med behöver oss.

 

För framtiden börjar ju idag…

 

ANMÄLAN

 

Vill du börja spela innebandy? Anmäl dig via länken nedan.

 

Anmälan till Lindås IBK - Lindås IBK - SportAdmin

Herr Elit
Calebsson förlänger med Lindås herrlag!
2024-05-23 15:23, Herr Elit

Efter två år som tränare i Lindås herrlag, så väljer Daniel Calebsson att förlänga och skriva ett nytt 2-årsavtal med Lindås.

 

VI pratade med honom för att höra hans tankar kring ett fortsatt engagemang för Lindås.

Dam Elit
Simon blir ny tränare i Lindås damlag!
2024-05-23 10:47, Dam Elit

Simon Elgan blir ny damlagstränare i Lindås. Simon har tidigare varit JAS-ansvarig på damsidan och assisterande till Daniel Calebsson i herrlaget, men från och med säsongen 24-25 kommer han alltså att vara ansvarig för damlaget samtidigt som han är involverad i både dam-JAS och herrlaget också.

Dam Elit
Julia, Ella och Lotte fortsätter sin satsning i Lindås!
2024-05-21 10:34, Dam Elit

Julia, Ella och Lotte signar för säsongerna 24-26

Lindås Waves har sedan några år tillbaka satsat på att bygga upp en stark akademiverksamhet på flicksidan. Nu krävs uthållighet i satsningen för att säkra upp framtiden för flick- och damsidan i klubben. Dagens akademi startade med årgångarna 2004-2005. Flera spelare från dessa årgångar har redan spelat många matcher i damlaget och det är mycket glädjande att Ella Essman, Lotte Engblom och Julia Franzén vill fortsätta i spela innebandy i Lindås Waves. Tjejerna har tecknat 2-årsavtal och med framgångarna i ryggen från Innebandyfesten kan vi förvänta oss att det blir full satsning inför kommande säsong.

Missa inte Lindås Summercamp!
2024-05-14 10:24
Boka in en vecka innebandyläger på Västkusten i sommar (16-20/6 & 23-27/6).

Med en bra blandning av aktiviteter och innebandyträning förbättrar du ditt spel samtidigt som du lär känna nya innebandykompisar. 

Med havet som närmsta granne väntar en vecka där vi kombinerar sommarlov och det roligaste som finns – innebandy – på bästa sätt. Lindås Waves Summer Camp arrangeras för 11:e året i rad och är för både tjejer och killar mellan 9–15 år. 

 

För mer info kolla in länken nedan:

 

https://www.lindaswaves.se/sida/?ID=439851

 

Välkomna!

Dam Elit
Alice tillbaka i Lindås!
2024-05-10 11:09, Dam Elit

Alice Dahlberg är vårt första nyförvärv!

Alice Dalberg är inför säsongen 2024-25 vårt första nyförvärv och det är fantastisk
glädjande att Alice kommer tillbaks till Lindås Waves och innebandyn.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
KLUBBINFORMATION