Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll

Bli medlem i Lindås IBK
BLI MEDLEM
Lindås Waves - mycket mer än innebandy!

Innebandy är vår plattform. Det är där det börjar. Med cirka 700 aktiva medlemmar som skapar samhörighet, gemenskap och glädje. Vi har en egen arena, där vårt café är hjärtat och vår mötesplats. Det är där vi träffas över gränserna. Det är där ledare och spelare träffas, där våra ungdomar gör sina läxor och där föräldrar lär känna varandra.

 

Men vi vill mer. Vi vill utvecklas. Vi vill bli bättre. Vi vill ta ansvar för våra ungdomars framtid. Vi vill bidra med sunda värderingar och aktiviteter som främjar individer, grupper och ledare och framför allt, en tro på framtiden.

 

Den resan har vi börjat. En resa där vi tar ansvar för miljön genom solceller på taket, där vi tar ansvar för jämlikhet genom flera tjejprojekt, där vi tar ansvar för den sportsliga utvecklingen genom kontinuerlig utbildning och där vi tar ansvar för individers mående och beteende genom projekt inom värdegrund och psykisk hälsa.

 

Vi vet att resan är lång. Att det finns utmaningar på vägen. Men vi har bestämt oss. Och vi är övertygade om att det är rätt väg. För oss. För vi vill bidra till en bättre framtid för våra ungdomar.

 

På vägen behöver vi hjälp. Hjälp med nya projekt, nya partners och nya kontakter. Så, vill du vara med på vår resa? Vill du vara med och ta ansvar? Vi behöver dig och vi tror faktiskt att du kanske till och med behöver oss.

 

För framtiden börjar ju idag…

 

ANMÄLAN

 

Vill du börja spela innebandy? Anmäl dig via länken nedan.

 

Anmälan till Lindås IBK - Lindås IBK - SportAdmin

Anmäl dig till Lindås påsklovsläger!
2024-03-04 16:51

Under påsklovet anordnar Lindås Waves ett påsklovsläger med fokus på innebandy men också andra roliga aktiviteter som bad, lekar och mini-cup. Alla deltagare får lunch och frukt under dagen.

 

Våra läger leds av våra fantastiska tjejer och killar i akademilagen tillsammans med en vuxen lägeransvarig, vuxna volontärer och vårt kansli.

 

Följ gärna vårt Instagramkonto lindaswavescamps&cups där vi delar bilder från våra läger och cuper.

 

När: 2-4 april klockan 9.00–15.00

Var: Lindås Waves Arena (f.d Salming Arena)

För vem: tjejer och killar födda 2010–2016

Pris: 1 000 kr

Anmälan sker på länken nedan:

 

https://www.lindaswaves.se/start/?ID=438587

 

Herr Elit
Vinst i seriefinalen för Lindås herrlag!
2024-03-03 09:57, Herr Elit

Det var en tuff bortamatch som väntade Lindås herrlag igår borta mot serieledaren Skoghalls. Lindås visade dock fullt fokus och beslutsamhet i 60 minuter och kunde vinna toppmatchen med 6-3 efter en väl genomförd match. Det innebär att Lindås går upp i serieledning och om man vinner sista matchen i serien, blir man seriesegrare och får hemmafördel i kvalet. Det var en nöjd tränare Daniel Calebsson som tyckte så här om matchen:

Herr Elit
Seriefinal för Lindås herrlag!
2024-03-02 08:52, Herr Elit

Idag, lördag spelar Lindås herrlag seriefinal borta mot Skoghalls. Eftersom båda lagen är klara för kvalspel, så gäller matchen så klart förstaplatsen i serien, men också hemmafördel i kvalet. Vi pratade med tränare Daniel Calebsson inför Skoghallsmatchen.

Dam Elit
Förlust mot Partille för Lindås damlag!
2024-02-29 12:14, Dam Elit

Gårdagskvällens derby mot Partille blev inte den positiva urladdning som Lindås damlag hade hoppats på. Partille tog ledningen i första perioden och behöll sedan ledningen hela matchen utan att Lindås kom riktigt nära. Slutresultatet blev 5-2 i Partilles favör. Tränare Anders Nilsson tyckte så här om matchen: 

Vi gratulerar Pixbo till cupguldet!
2024-02-29 12:02
Lindåsfostrade Daniel Kalentun spelade en viktig roll när Pixbo vann cupguld igår med 2 mål och 2 assist..

Vi gratulerar Pixbo till cupguldet där de besegrade Falun med 6-4 i finalen. Tre spelare i det vinnande Pixbolaget är fostrade i Lindås ungdomslag. Filip Kalentun, Marcus Peil och Daniel Kalentun som gjorde 4 poäng i gårdagens vinstmatch.

BLI MEDLEM
Stötta Lindås Waves
En insamling för Lindås IBK
Hjälp Lindås Waves IBK att bevara vår passion för innebandy!
Nyheter från våra lag
 
KLUBBINFORMATION