Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll

Lindås Waves - mycket mer än innebandy!

Innebandy är vår plattform. Det är där det börjar. Med cirka 700 aktiva medlemmar som skapar samhörighet, gemenskap och glädje. Vi har en egen arena, där vårt café är hjärtat och vår mötesplats. Det är där vi träffas över gränserna. Det är där ledare och spelare träffas, där våra ungdomar gör sina läxor och där föräldrar lär känna varandra.

 

Men vi vill mer. Vi vill utvecklas. Vi vill bli bättre. Vi vill ta ansvar för våra ungdomars framtid. Vi vill bidra med sunda värderingar och aktiviteter som främjar individer, grupper och ledare och framför allt, en tro på framtiden.

 

Den resan har vi börjat. En resa där vi tar ansvar för miljön genom solceller på taket, där vi tar ansvar för jämlikhet genom flera tjejprojekt, där vi tar ansvar för den sportsliga utvecklingen genom kontinuerlig utbildning och där vi tar ansvar för individers mående och beteende genom projekt inom värdegrund och psykisk hälsa.

 

Vi vet att resan är lång. Att det finns utmaningar på vägen. Men vi har bestämt oss. Och vi är övertygade om att det är rätt väg. För oss. För vi vill bidra till en bättre framtid för våra ungdomar.

 

På vägen behöver vi hjälp. Hjälp med nya projekt, nya partners och nya kontakter. Så, vill du vara med på vår resa? Vill du vara med och ta ansvar? Vi behöver dig och vi tror faktiskt att du kanske till och med behöver oss.

 

För framtiden börjar ju idag…

 

ANMÄLAN

 

Vill du börja spela innebandy? Anmäl dig via länken nedan.

 

Anmälan till Lindås IBK

Dam Elit
Alice Bengtsson satsar vidare med Lindås damlag!
2024-06-17 15:55, Dam Elit

Alice Bengtsson med erfarenhet från SSL-spel i Pixbo och Warberg och med Lindås Waves som moderklubb har bestämt sig för att vara med på Återtåget och ta damlaget tillbaka till Allsvenskan. Även om Lindås kommer att vara favoriter i div-1, så det krävs det erfarenhet och höga ambitioner för att vinna serien. Lindås har lyckats behålla en stark stomme från förra säsongen och med den spets och rutin som Alice besitter kommer förutsättningarna för en snabb återkomst till Allsvenskan att öka avsevärt.

Lindås och Särö skapar gemensamt HJAS-lag!
2024-06-14 13:26

För säsongen 2024-2025 skapar Lindås och Särö ett gemensamt lag för Herr-JAS. Särös spelare födda 2006-2007 får därmed möjlighet till fortsatt högsta juniornivå, och kan samtidigt stanna i klubben för spel i div 2/div 3. Lindås får möjlighet att driva ett JAS-lag för killar födda 2006-2007, och kan samtidigt skapa ytterligare ett JAS-lag för de duktiga killarna födda 2008-2009. Sammantaget får alltså fler spelare chansen att utvecklas i en trygg och van miljö, utan klubbyten.

 

Vi är verkligen glada att förbundet nu godkänt vår gemensamma ansökan, säger Jonas Ohlander, klubbchef i Lindås. Det ger både killarna och klubbarna det bästa av två världar, med både kontinuitet och möjligheter till fortsatt utveckling.

 

Anders Hulthén, senioransvarig i Särö, håller med. Vi gör detta för att så många som möjligt ska spela och utvecklas så länge som möjligt. Vi är två starka klubbar med delvis samma upptagningsområde – vi har allt att vinna på att samverka. 

Sista chansen till Lindås Summercamp!
2024-05-29 12:52

Boka in en veckas innebandyläger på Västkusten i sommar (16-20/6 & 23-27/6).

 

Med en bra blandning av aktiviteter och innebandyträning förbättrar du ditt spel samtidigt som du lär känna nya innebandykompisar. 

Med havet som närmsta granne väntar en vecka där vi kombinerar sommarlov och det roligaste som finns – innebandy – på bästa sätt. Lindås Waves Summer Camp arrangeras för 11:e året i rad och är för både tjejer och killar mellan 9–15 år. 

 

För mer info kolla in länken nedan:

 

https://www.lindaswaves.se/sida/?ID=439851

Herr Elit
Calebsson förlänger med Lindås herrlag!
2024-05-23 15:23, Herr Elit

Efter två år som tränare i Lindås herrlag, så väljer Daniel Calebsson att förlänga och skriva ett nytt 2-årsavtal med Lindås.

 

VI pratade med honom för att höra hans tankar kring ett fortsatt engagemang för Lindås.

Nyheter från våra lag
 
KLUBBINFORMATION