Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll

Bli medlem i Lindås IBK
BLI MEDLEM
Lindås Waves - mycket mer än innebandy!

Innebandy är vår plattform. Det är där det börjar. Med cirka 700 aktiva medlemmar som skapar samhörighet, gemenskap och glädje. Vi har en egen arena, där vårt café är hjärtat och vår mötesplats. Det är där vi träffas över gränserna. Det är där ledare och spelare träffas, där våra ungdomar gör sina läxor och där föräldrar lär känna varandra.

 

Men vi vill mer. Vi vill utvecklas. Vi vill bli bättre. Vi vill ta ansvar för våra ungdomars framtid. Vi vill bidra med sunda värderingar och aktiviteter som främjar individer, grupper och ledare och framför allt, en tro på framtiden.

 

Den resan har vi börjat. En resa där vi tar ansvar för miljön genom solceller på taket, där vi tar ansvar för jämlikhet genom flera tjejprojekt, där vi tar ansvar för den sportsliga utvecklingen genom kontinuerlig utbildning och där vi tar ansvar för individers mående och beteende genom projekt inom värdegrund och psykisk hälsa.

 

Vi vet att resan är lång. Att det finns utmaningar på vägen. Men vi har bestämt oss. Och vi är övertygade om att det är rätt väg. För oss. För vi vill bidra till en bättre framtid för våra ungdomar.

 

På vägen behöver vi hjälp. Hjälp med nya projekt, nya partners och nya kontakter. Så, vill du vara med på vår resa? Vill du vara med och ta ansvar? Vi behöver dig och vi tror faktiskt att du kanske till och med behöver oss.

 

För framtiden börjar ju idag…

 

ANMÄLAN

 

Vill du börja spela innebandy? Anmäl dig via länken nedan.

 

Anmälan till Lindås IBK - Lindås IBK - SportAdmin

Lindås Waves Julmarknad 16/12-Välkomna!
2023-12-06 12:07
 
Herr Elit
Lindås herrlag tillbaka på vinnarspåret!
2023-12-04 11:50, Herr Elit
Odin Sundström Esperi gjorde sin första match i herrlaget och gjorde det med bravur.

Lindås herrar är tillbaka på vinarspåret efter en seger med 6-10 borta mot Floda. Matchen var jämn resultatmässigt i drygt två perioder innan Lindås kunde gå ifrån i tredje perioden. Lindås tränare, Daniel Calebsson säger så här om matchen:

Lindås/Särö IBK vidare till regionslutspel i USM F16!
2023-12-04 11:06

Lindås/Särö IBK vidare till regionslutspel i USM F16! 

 

I lördags var det kval till USM för F16 i Wallenstam arena. Vi ställde upp med ett kombinerat lag med Särö IBK. Tjejerna gjorde en riktigt bra insats i båda matcherna och blev tvåa i gruppen där Pixbo och Partille/Floda stod för motståndet. Grattis tjejer! 

 

Regionslutspelet går av stapeln den 2-4 februari.

Herr Elit
Inför Floda-Lindås idag!
2023-12-02 09:22, Herr Elit

Efter nio raka segrar, kom första förlusten för Lindås herrlag förra helgen. Idag, lördag är det dags för match igen borta mot Floda IBK, så vi var nyfikna på att höra tränare Daniel Calebssons tankar inför dagens match, men också hur gruppen har hanterat förlusten förra helgen.

Herr Elit
Första förklusten för Lindås herrlag!
2023-11-27 11:50, Herr Elit

Efter nio raka vinster åkte Lindås herrlag på första förlusten i div-1 i lördags. En jämn, fysisk och tight match ända fram till i slutet då Lindås tog ut målvakten och resultatet rann iväg i Skoghalls favör.

 

Efter matchen var det en besviken och dämpad Daniel Calebsson vi pratade med.

BLI MEDLEM
Stötta Lindås Waves
En insamling för Lindås IBK
Hjälp Lindås Waves IBK att bevara vår passion för innebandy!
Nyheter från våra lag
F14-15, 02/12 16:43 
Herr Elit, 02/12 09:22 
F14-15, 29/11 17:05 
 
Våra sponsorer
INFORMATION FRÅN KLUBBEN