Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll

Bli partner till Lindås Waves
Tillsammans utvecklar vi innebandy till nya nivåer och ger våra ungdomar möjligheten till en meningsfull fritid i en trygg och säker miljö. Tillsammans kan vi skapa den framtid vi vill ha för oss och våra ungdomar och fostra dem i vår värdegrund, glädje, respekt och ansvar.

 

Innebandy är vår plattform och den ger oss möjligheten till att utveckla individer och grupper både på och utanför plan.

 

Som partner till Lindås Waves får ni möjligheten till att stärka varumärket, öka er goodwill och utöka ert nätverk. I vår partnerfolder kan ni läsa vad vi kan erbjuda er i form av exponering, men vi är flexibla och skräddarsyr gärna en lösning som passar ert företag.

 

Ger det samma publicitet som när Spotity sponsrade

FC Barcelonas och döpte om deras arena?

Troligen inte, men målet är minst lika bra… om inte bättre. Att sponsra en ideell förening med bra värderingar och som har ett stort fokus på barn och ungdomars fritid i en trygg och utvecklande miljö.

 

Dokument: Partnerfolder Lindås Waves 2023

 

Ifall du har frågor gällande partnerskap/sponsring kontakta:

Jonas Ohlander

Email: jonas@lindaswaves.se

Mobil 076-169 29 99
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
KLUBBINFORMATION