Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll

Köp en stol för 2000kr i vår arena!
Stötta vår förening genom att köpa en egen stol i vår egen arena. Heja fram våra lag till nya höjder, respektera andra lag och uppmuntra till fair play. Glöm inte att det är domarna som dömer, ledarna som coachar och publiken som hejar.

 

Den perfekta julklappen, födelsedagspresenten eller bara vardagsgåvan till dig själv eller någon annan som tror på det vi bygger för ungdomar, en trygg och utvecklande miljö där alla är välkomna.

 

Klicka på bilden och scanna swishkoden

Vi kontaktar dig för texten på stolen 😊

 

Vårt manifest…

Innebandy är vår plattform. Det är där det börjar. Med cirka 700 aktiva medlemmar som skapar samhörighet, gemenskap och glädje. Vi har en egen arena, där vårt café och klubbrum är hjärtat och vår mötesplats. Det är där vi träffas över gränserna. Det är där ledare och spelare träffas, där ungdomarna gör sina läxor och där föräldrar lär känna varandra.

Men vi vill mer. Vi vill utvecklas. Vi vill bli bättre. Vi vill ta ansvar för våra ungdomars framtid. Vi vill bidra med sunda värderingar och aktiviteter som främjar individer, grupper och ledare och framför allt, en tro på framtiden.

 

Läs hela texten

 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
KLUBBINFORMATION