" "
Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll
F14-15

Välkommen till F14-15

 

Lindås Rasta IBK F14-15 är ett härligt gäng innebandyintresserade tjejer. Vi välkomnar gärna fler tjejer i vår grupp, så om du vill börja spela innebandy, klicka på länken nedan så placeras du i kö. Vi släpper in fler spelare löpande.

 

Anmälan till Lindås IBK - Lindås IBK - SportAdmin

 

Säsongen 22/23 har gått i en rasande fart och vi har haft många roliga stunder tillsammans. Vi har fått in en hel del nya medlemmar och är i dagsläget ca 35 tjejer som varje helg möts för att träna, ha roligt och lära känna nya och gamla vänner. 

 

Säsong 23/24 startar i september och vi kommer träna på torsdagar (17-18) och lördagar (10-11.15). Information om kommande träningar och aktiviteter kommer via hemsidan och utskick till de som är anmälda så håll utkik och gå in och anmäl er så att ni inte missar en träning eller en nyhet. Som ny spelare får man prova på tre gånger innan man bestämmer sig om man vill fortsätta. Det finns utrustning att låna för nya spelare.

 

Namn, mejl och telefonnummer till huvudledarna finns under kontakt.

 

Om du eller ditt barn byter någon kontaktuppgift, ber vi dig att uppdatera dessa genom att logga in på hemsidan. All information till spelare och föräldrar kommuniceras via hemsidan. 

 

Vi söker alltid fler ledare. Är du intresserad så ta detta tillfälle och ha skoj med ditt barn, lär känna deras vänner i en tidig ålder och viktigast av allt, kom och ha roligt! Ingen erfarenhet av innebandy behövs, endast ett leende och vilja att hjälpa barnen ha roligt! 

 

Håll er uppdaterade och svara på de kallelser som skickas ut inom utsatt tid. Detta förenklar administationen och arbetet för oss ledare. Vi tränar och spelar innebandy med fokus på att ha kul tillsammans.

 

Vi ses i Salming Arena!

 

Fakturafrågor hänvisas till kansliet på mejladress: ekonomi@lindaswaves.se

Fotografering 25/10 Askim Sporthall
2023-09-21 11:10
Onsdagen 25 okt är det dags för fotografering i Askims Sporthall. Exakta tider per grupp och fotolappar som ni föräldrar skall fylla i kommer så snart vi har dem. Boka gärna in i datumet i kalendern redan nu så att ni inte missar detta roliga tillfälle. Det är inget köptvång på bilderna dock så vill självklart klubben ha uppdaterade bilder på hemsidan så er närvaro uppskattas.
 
I anslutning till fotograferingen så kommer likt tidigare år Swedbank  på besök och vi lyssnar på en kort föreläsning (före eller efter fotograferingen) på ca 20 min som handlar ekonomi för barn. Föreläsningen sker på våning två och i lektionssalen. 
 
Vi ser fram emot detta och hoppas ni också gör det. 
 
Klädsel för fotografering är helst svarta shorts, gympaskor, och Lindås träningströja (vi har extra tröjor för de som ej fått än).
 
Kallelser till detta kommer så snart vi har tiderna. 
 
Mvh
 
Ledarna 
Material från föräldramötet
2023-09-18 19:59

Hej,

 

Här kommer materialet från dagens föräldramöte. Hör gärna av er till oss (se under kontakt) om ni vill hjälpa till på träningar/matcher, vara föräldrarepresentant eller har förslag på någon rolig lagaktivitet under hösten!

 

Vi ses på torsdag hälsningar ledarna

 

Föräldramöte 18 september

Föräldramöte och höstens första träning
2023-08-21 21:39

Hej,

 

Sommaren börjar lida mot sitt slut och det är snart dags för innebandy igen!

 

Vi börjar hösten med ett föräldramöte måndagen 18/9 kl 18.30-19.15 (via Teams, inbjudan skickas ut närmare) - vore bra om så många som möjligt kan delta. Vi kommer att prata om höstens träningar, matchspel, försäljningar, cafeet etc och ni får gärna ställa frågor och komma med input. Kommer även ställa frågan om fler föräldrar vill hjälpa till som ledare, då vi nu börjar träna två gånger i veckan behöver vi vara några fler.

 

Första träningen blir torsdagen 21/9 och därefter kör vi torsdagar (17-18) och lördagar (10-11.15) förutom under höstlovet (2 och 4 november). Sista träningen inför jul blir torsdagen 21/12 vilket gör att det totalt blir 25 träningar under hösten. Första träningen efter jul planerar vi till 11/1.

 

Hälsningar ledarna

Träningstider i höst
2023-07-25 15:09

Hej,

 

Vi har nu fått de slutgiltiga träningstiderna för kommande säsong - ska bli så roligt när vi drar igång igen i början av september (vi återkommer med exakt datum inom kort)!

 

Torsdagar kl 17-18

Lördagar kl 10-11.15

 

Ha det fint, hälsningar från ledarna

 
Våra sponsorer