Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll
F14-15

Välkommen till F14-15

 

Lindås Rasta IBK F14-15 är ett härligt gäng innebandyintresserade tjejer. Vi välkomnar gärna fler tjejer i vår grupp, så om du vill börja spela innebandy, klicka på länken nedan så placeras du i kö. Vi släpper in fler spelare löpande.

 

Anmälan till Lindås IBK - Lindås IBK - SportAdmin

 

Säsongen 22/23 gick  i en rasande fart och vi har haft många roliga stunder tillsammans. Vi har fått in en hel del nya medlemmar och är i dagsläget ca 35 tjejer som två gånger i veckan möts för att träna, ha roligt och lära känna nya och gamla vänner. 

 

Säsong 23/24 startade upp i september och vi kommer tränar på torsdagar (17-18) och lördagar (10:05-11.25). Information om kommande träningar och aktiviteter kommer via hemsidan och utskick till de som är anmälda så håll utkik och gå in och anmäl er så att ni inte missar en träning eller en nyhet.

 

Under säsongen deltar vi i seriespel med två lag. Mer information om detta finns under sidan Lagindelning & Matcher.

 

Som ny spelare får man prova på  två gånger under en två veckors period  innan man bestämmer sig om man vill fortsätta. Det finns utrustning att låna för spelare som provar på.

 

Namn, mejl och telefonnummer till huvudledarna finns under kontakt.

 

Om du eller ditt barn byter någon kontaktuppgift, ber vi dig att uppdatera dessa genom att logga in på hemsidan. All information till spelare och föräldrar kommuniceras via hemsidan. 

 

Vi söker alltid fler ledare. Är du intresserad så ta detta tillfälle och ha skoj med ditt barn, lär känna deras vänner i en tidig ålder och viktigast av allt, kom och ha roligt! Ingen erfarenhet av innebandy behövs, endast ett leende och vilja att hjälpa barnen ha roligt! 

 

Håll er uppdaterade och svara på de kallelser som skickas ut inom utsatt tid. Detta förenklar administationen och arbetet för oss ledare. Vi tränar och spelar innebandy med fokus på att ha kul tillsammans.

 

Vi ses i Lindås Waves Arena!

 

Fakturafrågor hänvisas till kansliet på mejladress: ekonomi@lindaswaves.se

Sommaren är på intåg men vi planerar redan för hösten!
2024-05-16 21:52

Vi kommer att rivstarta fredagen 13 september med en riktigt rolig kväll då vi äter, tittar på film och sedan sover över, hela laget och tränare, i hallen. Efter en gemensam frukost har vi sedan vår första träning på förmiddagen 14 september. Mer information kommer närmare men boka redan nu in detta i kalendrarna!

 

Från och med 14 september så kommer vi att köra på med träningar, förhoppningsvis samma dagar och ungefär samma tider som tidigare, men vi återkommer med de exakta detaljerna så fort vi fått dem bekräftade. 

 

Vi kommer, liksom föregående säsong, att ställa upp med två lag i seriespel. Spelschema kommer i september. 

 

Under sommaren kommer det att komma ut en faktura för nästa säsong. 

 

Glöm inte att gå in och beställ ert barns match-tröja (se kallelser) - vi kommer inte att ha kvar de tröjor vi lånade förra säsongen utan spela i de nya, blåa Lindås tröjorna. Vore super om någon av er föräldrar, genom ert jobb eller andra kontakter, kan hitta en sponsor så vi får ner priset per tröja, och sponsorn får sin logga på tröjorna.

 

Vi kommer att delta på någon cup under säsongen, inte bestämt vilken ännu, och även här kommer det att komma mer information senare. Spring Cup blir av nästa vår och vi har redan fått vårt datum, lördagen 12 april, så även det kan redan nu bokas in i kalendrarna.

 

Ha nu en riktigt fin sommar och så ses vi i september!

 

Hälsningar ledarna

Lindås Waves Summer Camp 2024
2024-04-26 10:30

Nu är det dags för Lindås Waves Summer Camp 2024.

 

Välkomna till västkustens bästa innebandyläger och upplev en vecka full med innebandy, sol, bad och roliga aktiviteter. Vi kommer likt tidigare år köra två veckor efter varandra för alla innebandyspelare, flickor och pojkar födda mellan 2009–2015 år (födda 09–15).  Grupperna delas in årskullsvis, alltså hamnar man alltid med jämnåriga.

 

Våra läger leds av våra fantastiska tjejer och killar i akademilagen tillsammans med en vuxen lägeransvarig, vuxna volontärer och vårt kansli. Aktiviteterna på lägret kan skilja sig något på grund av säsong och väder.

 

För anmälan och mer information om lägret, kolla in länken nedan.

https://www.lindaswaves.se/start/?ID=438567

 

I år har vi valt att låta de som är lite yngre prova på Summercamp genom att starta Summercamp mini för killar och tjejer födda 2016-2018. Mer information finns på länken: https://www.lindaswaves.se/start/?ID=494110

 

Följ gärna vårt Instagram #lindaswavescamps&cups där vi delar bilder från våra läger och cuper.

 

De senaste åren har lägret varit fullbokat redan i början av maj, så välkomna med er anmälan redan idag.

 

Hälsningar 

Lindås Waves

Newbody är igång
2024-03-27 13:05
Nu sätter vi igång en FRIVILLIG försäljningen med/av NewBody.

Börja med att gå in och registrera ert barn med länken nedan. Kataloger finns i Waves Arena o distribueras på våra träningar

Försäljningen börjar idag och håller på till 28 April.

Viktigt att knacka dörr bland grannar och visa katalog att man säljer samt att vi föräldrar kan ta med katalog till jobbet, på arbetsplatserna brukar det bli nästan 70% av all försäljning!

Man säljer i snitt 14-20 paket per säljare om alla hjälper till . Kör vi järnet nu kommer det bli ett stort tillskott i lagkassan för kommande aktiviteter och cuper!

Här är en länk till dokumentet Tips till säljare. http://www.e-magin.se/paper/kmq29p7f/paper/1

Här kommer en film med några säljtips Säljtips Newbody Family (youtube.com)
 
Ersättning per paket:
Prisnivå 120 kr: ersättning 30 kr
Prisnivå 150 kr: ersättning 37 kr
Prisnivå 180 kr: ersättning 45 kr
Prisnivå 200 kr: ersättning 50 kr
Prisnivå 220 kr: ersättning 55 kr
Prisnivå 250 kr: ersättning 63 kr
 
På nedan länk går varje spelare in och registrerar sig och då får ni en individuell säljkod som ni skriver på framsidan på den katalog ni använder er av så kunden använder sig av den när de beställer. Kunden kan även söka efter ert lag på hemsidan och köpa via den så ni får försäljningen till ert lag.
 
 
Registrera i barnets namn, men med förälderns mail och telefonnummer.
 
Lycka till!
Newbody
2024-03-12 11:11

En Newbody försäljning kommer ske i vår där 70% av vinsten går till lagkassan och 30% till klubben!

 

Tanken här är att de som vill kan bygga på sin lagkassa inför våren, sommaren och höstens cuper och lagaktiviteter samtidigt som en mindre del går till klubben för att fortsätta bygga vår gemensamma kassa.

 

Mer info och detaljer kommer inom kort, men för en överblick se nedan:

 

Tidsperiod: Slutet Mars-April 

Fördelning: 70% lagkassa, 30% klubben, allokeras genom att man anger sitt lag vid beställningen

Beställning: Digital webshop

Betalning o leverans: Görs direkt av o till respektive beställare (dvs ingen hantering av oss utan allt sköts av Newbody vad gäller både betalning och leverans)

 

Vi återkommer med mer info, hälsningar ledarna

Nytt år och info om ostar
2024-01-16 09:56

Stort välkomna tillbaka efter juluppehållet - så kul att vara igång igen!

 

Nu väntar en rolig vår med träningar, matcher, Spring cup (boka redan nu in helgen 13-14 april) och annat kul!

 

Lite mindre roligt är att klubben fått klagomål på vissa ostar, om någon av era kunder har problem med en ost/vill reklamera så tar Säljdirekt hand om det direkt och på ett tillmötesgående sätt. Se info från Säljdirekt nedan:

 

Om en kund vill reklamera en produkt som de köpt så ska de gå direkt till oss per mail eller telefon. Vi ersätter alltid och som standard med pengarna tillbaka.

Osten utlovas en hållbarhet på minst 3 månader, så januari ut kan kunderna reklamera utan vidare mankemang
 
Hälsningar ledarna
 
KLUBBINFORMATION