Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll

Försäljningsaktivitet 1

 

Nu är det dags att starta upp klubbens försäljningsaktivitet igen. Även i år fortsätter vi med fjolårets lyckade försäljning av saffran och parmesanost via Säljdirekt då många ledare och föräldrar gav positiv feedback på detta.

I år har klubben stort behov av extra tillskott och styrelsen har bestämt att det är åtta enheter som är minsta antalet för respektive spelare att sälja. (Alla spelare födda 2016 eller tidigare.)

 

Startdatum: början av oktober

Sista dag för order: fredag 27/10

Leveransdatum: tisdag 7/11

 

Vi sätter i gång i början på oktober och inlämnande av varje lags order är fredag 27e oktober. Därefter så kommer leverans av produkterna att ske tisdag 7e november. Respektive ansvarig i varje lag får mer information kring hur utdelningen och orderläggandet går till inom kort, hör i första hand av er till dessa om ni undrar något när aktiviteten väl startat. Vi finns självklart också här för att svara på frågor och funderingar som dyker upp.

 

Säljande bilder att dela på sociala medier så som Facebook och Instagram:

Bild blå bakgrund

Bild våg bakgrund

 

Säljblad för egen utskrift: Ladda ner

Informationsblad: Ladda ner

 

Vill ni läsa mer om respektive produkt så gör ni det på saljdirekt.se. Där finner ni all tänkbar och nödvändig information.

 

Stort lycka till med försäljningen!

 
KLUBBINFORMATION