Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll
P16

P16 startar upp igen hösten 2024

Vi är ett gäng glada och pigga killar födda 2016 där en del spelat innebandy sedan 2-3 år medan andra är helt nya, allt funkar och alla är välkomna.

Man kan komma prova på 3 gånger under hösten. 
Glasögon och klubba kan lånas därefter köper man sin egen utrustning. Vi har att sälja i vårt café, alternativt så åker man till Klubbhuset vid Valhalla i Göteborg.

 

Vi hoppas att fler grabbar vill spela med oss i höst-välkomna!

 

Anmälan P16

 

Träningstid är troligtvis lördag förmiddag.

Trevlig innebandysommar!
2024-05-01 09:29

Hej,

 

Idag hade vi sista träningen för säsongen som avslutades med fika. Vi vill tacka alla barnen för den här säsongen! Det har varit superkul. 

 

Vi räknar med att starta upp säsong strax efter skolan början (exakt start beror på hur beläggningen i hallen ser ut) och hoppas inleda säsongens roligheter med match mot Pixbo!

 

Vi hoppas barnen kommer spela en massa innebandy/landhockey med kompisarna på gatan! Då behöver man givetvis en "uteklubba"! Har man inte redan en sådan brukar alltid någon av av de äldre grannarna ha en, i annat fall kan är man kanske ändå i behov av att uppdatera sin klubba till nästa år och då kan man ju använda sin gamla ute!

 

Vi har också satt ihop ett sommarbingo med förhoppningen att barnen ska ägna sig åt innebandy (istället för att "gibba forre") när de inte har kompisar runt sig på lovet. Dessa aktiviteter går utmärkt att göra själv eller med sina föräldrar. 

 

Ses till hösten

 

Länkt till Sommarbingo

 

 

Tränarna.

 

Lyckad Våffelcup!
2024-03-24 14:29
Härligt gäng som spelade igår!

Igår var det full fart i samtliga lag! Tufft med 4 matcher och sent på  kvällen. Vi tränare är imponerade över hur killarna kämpar in i det sista. Superkul eftermiddag/kväll. 

Skotträning med Viktor och Tobias!
2024-03-09 15:25

Idag tränade vi på dragskott och handledsskott med Viktor och Tobias från Lindås A-lag. Jag tror många av barnen tyckte det var väldigt kul. Gå gärna och titta på dem – redan ikväll kl. 17:00 – eller i kvalet de kommande veckorna.

 

Vi gav barnen i uppgift att tillsammans med er föräldrar träna vidare på att skjuta hemma. Som vanligt kollar vi med barnen på träningen hur det gått med hemuppgiften. Vi kommer även fortsätta träna på skott de närmaste veckorna.

Så titta gärna på nedanstående videos om dragskottsteknik

och ett par filmer om vad man bör tänka på när man skjuter handledsskott där den andra är en film med Oskar Lundin (fd tränare i Warberg/Storvreta och nu förbundskapten för damlandslaget i Schweiz.).

  1. Handledsskott. Teknikskola för Innebandy (youtube.com)

 

Om två veckor är det våffelcupen. Vi har fått spelschema som vi kommer skicka ut till de som anmält sig inom kort. Alla våra lag spelar sen eftermiddag/tidig kväll. (Har ni ännu inte betalt är det dags att göra det.).

 

Innan dess är det (skott)träning igen nästa vecka. Notera dock att träningen är på SÖNDAG. samling 9.00. 

 

Ses på lördag!

 

2024-01-28 20:42
P16 spelar sammandrag i Bohushallen!

 

 

Sammandrag - och våffelcup
2024-01-28 20:29

Sammandraget idag var en succé. I alla matcher jag såg försökte vi spela med full fart framåt, och jag hörde bara positiva tillrop – även i de matcher som spelmässigt var lite jobbiga. Väldigt kul att se!

 

Nästa sammandrag är 25/2, och 23 mars har vi anmält 2 lag till våffelcupen i Varberg. Vi använder som vanligt 7 spelare per lag. Om det visar sig vara väldigt stort intresse undersöker vi möjligheten att anmäla ytterligare lag.

 

Jag har skickat en kallelse. Anmälan är bindande, och först till kvarn gäller. När det är fullt uppmanar vi er att ni istället skriver att ni är intresserade. Så fort vi är 7 spelare till kommer vi försöka anmäla ett lag till.

 

 

För att betala deltagaravgiften på cupen behöver vi ta ut en avgift på 160 kr per deltagande barn. Er anmälan är giltig först när ni betalt. Ni betalar genom att swischa till 0705547313 och skriv våffelcup och barnets namn. Anmälan är bindande.

 

 
KLUBBINFORMATION