" "
Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll
P14
Lindås Waves P14 - Störst, Bäst och Snällast!

Lindås Rasta IBK P-14 är ett stort och härligt gäng innebandyintresserade killar. Vi är redan störst men vi välkomnar gärna fler killar i vår grupp, så om du vill börja spela innebandy, kontakta ledarna (Se under Kontakt) Vi släpper in fler spelare löpande om möjligt.

 

Information om kommande träningar och aktiviteter kommer via hemsidan och utskick till de som är anmälda så håll utkik och gå in och anmäl er så att ni inte missar en träning eller en nyhet. Som ny spelare får man prova på tre gånger innan man bestämmer sig om man vill fortsätta. Det finns utrustning att låna för nya spelare.

 

Namn, mejl och telefonnummer till huvudledarna finns under kontakt.

 

Om du eller ditt barn byter någon kontaktuppgift, ber vi dig att uppdatera dessa genom att logga in på hemsidan. All information till spelare och föräldrar kommuniceras via hemsidan

 

Vi söker alltid fler ledare. Är du intresserad så ta detta tillfälle och ha skoj med ditt barn, lär känna deras vänner i en tidig ålder och viktigast av allt, kom och ha roligt! Ingen erfarenhet av innebandy behövs, endast ett leende och vilja att hjälpa barnen ha roligt! 

 

Håll er uppdaterade och svara på de kallelser som skickas ut inom utsatt tid. Detta förenklar administationen och arbetet för oss ledare. Vi tränar och spelar innebandy med fokus på att ha kul tillsammans.

 

Vi ses i Salming Arena!

 

Fakturafrågor hänvisas till kansliet på mejladress: ekonomi@lindaswaves.se

Andra frågor: barre@lindaswaves.se

Stötta Lindås Waves
En insamling för Lindås IBK
Hjälp Lindås Waves IBK att bevara vår passion för innebandy!
Kommande matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer