Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll
P14

Lindås Waves P14 - Störst, Bäst och Snällast!

Lindås Rasta IBK P-14 är ett stort och härligt gäng innebandyintresserade killar. Vi är redan störst men vi välkomnar gärna fler killar i vår grupp, så om du vill börja spela innebandy, kontakta ledarna (Se under Kontakt) Vi släpper in fler spelare löpande om möjligt.

 

Information om kommande träningar och aktiviteter kommer via hemsidan och utskick till de som är anmälda så håll utkik och gå in och anmäl er så att ni inte missar en träning eller en nyhet. Som ny spelare får man prova på tre gånger innan man bestämmer sig om man vill fortsätta. Det finns utrustning att låna för nya spelare.

 

Namn, mejl och telefonnummer till huvudledarna finns under kontakt.

 

Om du eller ditt barn byter någon kontaktuppgift, ber vi dig att uppdatera dessa genom att logga in på hemsidan. All information till spelare och föräldrar kommuniceras via hemsidan

 

Vi söker alltid fler ledare. Är du intresserad så ta detta tillfälle och ha skoj med ditt barn, lär känna deras vänner i en tidig ålder och viktigast av allt, kom och ha roligt! Ingen erfarenhet av innebandy behövs, endast ett leende och vilja att hjälpa barnen ha roligt! 

 

Håll er uppdaterade och svara på de kallelser som skickas ut inom utsatt tid. Detta förenklar administationen och arbetet för oss ledare. Vi tränar och spelar innebandy med fokus på att ha kul tillsammans.

 

Vi ses i Salming Arena!

 

Fakturafrågor hänvisas till kansliet på mejladress: ekonomi@lindaswaves.se

Andra frågor: barre@lindaswaves.se

Viktig information inför fotograferingen imorgon!!
2023-10-24 11:27

Hej alla goa innebandypäron!

 

Imorgon skall vi föreviga oss med lagbild och individuell fotografering. Imorgon är vi därför inte bara Störst, Bäst och Snällast utan även Snyggast! :)

 

Innan sessionen imorgon så är det viktigt att ni läser informationsbladet och fyller i blanketten (länk nedan) Det som vanligt är inget köptvång mem vill man vara med på bilden så måste man fylla i blanketten. Vi har blanketter att dela ut på träningen idag för er som inte har möjlighet att skriva ut. 

 

Vi kommer först att Samlas kl19, kl19.10 träffar killar Swedbank och pratar lite makroekonomi sedan sker själva fotograferingen kl1930. 

 

Vi har svarta shorts, helst Lindås strumporna (har man inte så har man inte) och de nya snygga svarta träningströjorna på sig. 

 

Länk till information blad och blankett:

https://www.lindaswaves.se/dokument/?ID=436047

 

Ses imorgon!

 

MVH Ledarna

 

 

Halloween Camp 30/10 - 3/11 flera 2014 barn redan anmälda!
2023-10-02 10:15

Hej!

 

Halloween Camp är en klassisk camp i Lindås och den är väldigt uppskattad. Min son Loui frågade mig oroligt om vi skulle väg på höstlovet, han ville inte missa Halloween Camp! Så vi får hålla oss hemma!  Vet att flera andra 2014-barn redan är anmälda också. 

 

När:

30 oktober till 3 November, klockan 9.00–15.00.

Sista dagen fredag slutar vi 14.00.
Ledare är på plats från klockan 8.30–15.15

 

Länk: https://www.lindaswaves.se/start/?ID=438562

 

Sedan lite beröm till er föräldrar!

Säsongen är igång och så kul att få umgås med era underbara killar igen, vet inte om det är åldern eller om samtliga föräldrar har jobbat hårt med uppfostran men vilken skillnad på hur alla killar lyssnar och sköter sig på träningarna. Sedan har de blivit väldigt mycket duktigare också! Så vad ni än har gjort fortsätt med det!

 

Extra tack till Ola, Daniel, Peter som hoppade in och hjälpte till i Lördags! Och så klart ni andra som nämnde att ni kunde hoppa in! Uppskattas verkligen!

 

//Ledarna genom Linus

 
KLUBBINFORMATION