Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll
Dam Akademi

Lindås Damakademi
Lindås Damakademi 23/24

Välkommen till Lindås Damakademi

 

Vi är ett ambitiöst gäng tjejer och ledare som verkligen vill något med vår innebandy, samtidigt som vi har kul på vägen. Fokus för Damakademin är den personliga utvecklingen mot seniorspel på hög nivå.

 

Lindås Damakademi kommer under säsongen 24/25 spela och träna i två huvudgrupper, F19 resp F16, med ett tätt samarbete mellan dessa båda grupper. Serierna vi spelar i är Div2, JAS, samt Pantamera och ambitionen är att kvalificera oss till både JSM o USM!

Vi samarbetar även tätt med vårt representationslag.

 

Låter detta intressant är du alltid välkommen att höra av dig till:

- Huvudtränare: Simon Elgán (0763-038158)

- Sportgruppsansvarig: Andreas Normén (0709-383848).

Guld i Kalmarsund Floorball Cup!
2024-05-12 19:23
Vinnargänget

Våra grymma tjejer i Lindås Damakademi gör det igen. Denna gången tar man hem guld i DJ18 efter vinst över CL98 i finalen på straffar!

 

Lindås JAS-tjejer kom 3:a i SM!
2024-04-23 17:12

Lindås Jas-tjejer stod för en fantastisk insats i SM-slutspelet i Uppsala i helgen. Efter att ha vunnit gruppen före meriterade lag som Falun och Täby slog man även ut Rönnby Västerås i kvartsfinalen. I semifinalen kom helgens enda förlust mot RIG Umeå som också vann hela turneringen. Helgen fullbordades när man i matchen om tredje pris vann över KAIS Mora och därmed blev tredje bästa laget i Sverige.

 

Ett stort grattis till alla spelare, tränare och övriga ledare som gjort en enastående insats!

Avgörande match för Lindås dam-JAS!
2024-03-21 18:04

På fredag spelar Lindås dam-JAS en helt avgörande playoffmatch för att ta sig till innebandyfesten i april. Landvetter IBK står för motståndet och matchen börjar 19.45 i Lindås Waves arena.

 

Vi önskar JAS-laget stort lycka till och hoppas vi ses i arenan.

 

Välkomna! 

 
KLUBBINFORMATION