Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll

Inför helgens matcher med Anders Nilsson!
2023-09-28 17:35

Efter förra veckans premiärförlust för Lindås damlag är det nu dags dubbla matcher kommande helg. Vi pratade med huvudtränare Anders Nilsson om hans tankar inför helgens matcher.

 

Det blev förlust i premiären. Hur ser ni på det och hur har ni hanterat det?

- Vi gör en helt ok insats men inte mer. Ändå tycker jag vi spelar tillräckligt bra för att vinna sett över 60 minuter. Men vi släpper till mål och målchanser för billigt, blandar oflyt med oförmåga i avsluten och då räcker det inte i en så tight match.

 

Nu väntar en helg med dubbelmatcher på bortaplan. Vad är dina tankar kring det?

- Mina tankar ang dubbelhelg känner nog alla till. Det finns ingen som gillar dom och det är helt sanslöst hur vårt förbund behandlar spelarna med dessa helger.

Inte nog med att vi ska spela två matcher på 24 timmar. Vi ska göra det en gång till direkt veckan efter. 4 matcher på 9 dagar. Varför inte sprida ut dubbelhelgerna?

Jag har noll förståelse för detta. Är du inne i en svacka eller har skade/sjukdoms bekymmer blir man oerhört straffad.

 

Vi får bara försöka göra det bästa av situationen. Umgås, kämpa och göra allt vi kan för att ta poäng.

 

Ni möter GS 86 på lördag och Skoghalls på söndag. Hur ser du på motståndarna och vad blir viktigt för Lindås i de matcherna?

- GS är nykomlingar men det ska man inte luras av. Ett oerhört kompetent lag.

Många spelare som varit i SSL och många spelskickliga spelare som utnyttjar lägen och motståndarnas misstag.

Skoghall är en av favoriterna till att ta klivet upp till SSL. Har värvat bra på en redan stark trupp. Har väl egentligen inga direkta svagheter.

Det kommer bli två enormt tuffa matcher och vi måste höja oss jämfört med premiären. Vi kommer behöva plocka fram allt från alla för att få en rolig resa hem på söndagen.

 

Vi önskar Anders och damlaget lycka till helgens bortamatcher.

 


Nyhetsarkiv
Gameday!2023-10-14 07:49
Gameday!2023-09-30 10:16
ANMÄLAN!2023-08-10 10:50
 
Våra sponsorer
INFORMATION FRÅN KLUBBEN