Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll

Uddamålsförlust för damlaget i premiären!
2023-09-24 21:48

Lindås damlag spelade idag sin första match i allsvenskan hemma mot Craftstaden Oskarshamn.

 

Lindås började matchen bäst och tog ledningen med 2-0 redan efter 10 minuter av första perioden. Craftstaden vände på steken och ställningen efter första perioden var 2-2. I andra perioden gick Craftstaden snabbt upp till 2-5 innan Lindås reducerade till 3-5. I sista perioden tryckte Lindås på, men kom inte längre än en reducering till 4-5, som blev slutresultatet.

 

Efter matchen var det en besviken Anders Nilsson som tyckte så här:

- Lite svårt att sätta ord på det. Känns konstigt. Tycker vi är det bättre laget stora delar av matchen men släpper in alldeles för enkla mål och dessutom alldeles för tätt inpå varandra. Det håller inte mot ett lag som Craftstaden.

 

Vad känner du att ni måste göra bättre?

- Powerplay måste vi göra bättre. I spelet var vi lite för stressade i vårt spel stundtals. Gick bort oss i deras uppspel några gånger men förutom det tycker jag vi gör mycket bra också.

 

Vad kan du trots förlusten ändå vara nöjd med?

- Vi skapar lägen. Ibland långa bra anfall och i tredje perioden höjer vi oss och gör väl det mesta rätt förutom att vi skulle gjort fler mål.

 

Målskyttar Lindås:

Sofia Greftén

Justina Eliasson

Lovisa Eliasson

Elin Nilsson

 


Nyhetsarkiv
Gameday!2023-10-14 07:49
Gameday!2023-09-30 10:16
ANMÄLAN!2023-08-10 10:50
 
Våra sponsorer
INFORMATION FRÅN KLUBBEN