Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll

Vinst i premiären för Lindås herrlag!
2023-09-23 12:54

Lindås spelade premiärmatch i Div 1 igår kväll och det var IBK Alingsås som stod för motståndet. Matchen började helt enligt planerna och Lindås tog ledningen med 3-0 i första perioden. Därefter vände Alingsås upp och ner på Lindås planer och i början av tredje perioden var ställningen 4-3 till Alingsås. Som tur var kunde Lindås växla upp igen och med 29 sekunder  avgjorde Lindås matchen och tog hem tre poäng.

 

Efter matchen pratade vi med tränare Daniel Calebsson som var både nöjd och missnöjd. 

 

Vad var känslan innan matchen igår? 

- Vi hade en grym känsla innan matchen igår. Att äntligen få sjösätta detta skepp vi byggt sedan förra säsongen tog slut. Vi var väldigt taggade och gick in med en bra energi i matchen.

 

Ni började starkt igår. Vad hände sedan? 

- Bra fråga faktiskt. I första perioden är vi helt överlägsna och borde nog haft en ännu större ledning än dom 0-3 vi hade. Efter det blir vi alldeles för oödmjuka. Vi spelar mycket alibi i stället för att ta ansvar och göra dom grejer vi pratat om. Det funkar inte på någon nivå och Alingsås gör det bra som tar sig tillbaka efter den förstaperioden.

 

Underläge i tredje perioden. Vad tänkte du då och vad gjorde ni för att vända? 

- Ja dom leder med 4-3 tidigt i tredje perioden och där och då är känslan allt annat än bra. Vi skapar inte så mycket och det är alldeles för få spelare som kliver fram i det läget. Vi går ner på folk och försöker spela dom som visar mest glöd.

 

Till slut vinst med 5-4. Vad är dina intryck efter matchen och vad är du nöjd/missnöjd med?

- Det jag är mest nöjd med är självklart tre poäng och att vi vänder underläget i sista perioden till en seger. Det finns såklart någon sorts styrka i att vinna även att vi inte spelar på topp. Samtidigt är jag väldigt besviken på att denna match blir så jämn som den blir. Vi borde kunna göra det väldigt mycket bättre från period två och framåt. Det är första matchen för säsongen så vi får snacka igenom denna insatts och göra det bättre framöver.

 

Nästa helg är det hemmapremiär mot Kungälv. 


Nyhetsarkiv
Gameday!2023-10-14 07:49
Gameday!2023-09-30 10:16
ANMÄLAN!2023-08-10 10:50
 
Våra sponsorer
INFORMATION FRÅN KLUBBEN