Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll
Herr Elit

Seger mot Mölndal i derbyt för Lindås herrlag!
2023-11-20 11:06

Lindås herrlag fortsatte på den inslagna vägen och vann planenligt derbyt hemma mot Mölndal med 6-3. Siffrorna var jämnare än hur det såg ut på planen och därför var det en inte helt nöjd tränare, Daniel Calebsson som vi pratade med efter matchen. 

Seger hemma mot Mölndal med 6-3. Tankar kring matchen?

- Vi inleder matchen bra och har en stabil och välförtjänt ledning med 2-0 efter åtta minuter. Efter det går vi ner oss alldeles för mycket. Känslan är att det gått för lätt och vi är inte riktigt så giriga som vi bör vara. Vi har en period i andra perioden där vi är illa ute och väldigt tafatta. Efter en straffräddning av Linus Gylling tar vi ändå tag i matchen och vinner ganska ohotat med 6-3.

 

Du är inne på att ni har dippar under matcherna, vad beror dom på?

- Bra fråga (tack!). När man vunnit så många matcher på raken finns väl alltid risken för någon form av underskattning eller känsla av att vi vinner även att vi inte är på topp. Jag gillar inte den känslan men förstår såklart vart den kommer ifrån.

 

Nästa helg är det seriefinal hemma mot Skoghall. Vad har ni för känslor inför den matchen?

- Äntligen! Så känner i alla fall jag. Jag var ganska övertygad innan serien började att det skulle stå mellan oss och så ser det också ut att bli. Vi mötte dom två gånger förra året och det var stentuffa matcher, så jag förväntar mig inget annat på lördag. Jag ser fram emot en träningsvecka med ett så tydligt klimax att sikta mot.


Nyhetsarkiv
Vinst i div-1 mot Pixbo!2023-10-27 22:07
GAMEDAY!2023-10-26 11:39
GAMEDAY!2023-10-18 12:12
 
Våra sponsorer
INFORMATION FRÅN KLUBBEN