Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll
Herr Akademi

Isaac och Isak är Ledare i Lindås U16
2024-06-24 06:15
Isaac och Isak.

Isaac Werner och Isak Börjesson, alltså Werner och Börje, går in i Ledargruppen för Lindås Herrakademi. De kommer speciellt fokusera på gruppen U16 bestående av spelare födda 2008 och 2009. Det är två väl kända profiler som nu förstärker Ledargruppen. Det känns riktigt bra. 

 

Välkomna till Herrakademin, hur känns det?

Stort tack. Det känns enormt roligt att vara tillbaka och få chansen att bidra från andra sidan sargen. Vi har en stark och målmedveten grupp att arbeta med vilket känns grymt.

 

Ni är väl kända inom klubben, kan ni säga något om er innebandybakgrund?

Werner: Jag började spela innebandy när jag var 6 år i det som då hette Särö IK, numera Särö Seahawks. När jag var 11 sökte jag mig till Lindås där jag spelade till och med förrförra säsongen då jag bytte tillbaka till Särö för att spela division 2 och 3. Jag har varit tränare i Lindås damakademi och div1-lag.

 

Börje: Jag började spela när jag var 6-7 år i Särö. Vid 13 års ålder tog jag klivet över till Lindås och spelade på alla olika nivåer. Säsongen 22/23 blev det en återkomst i Särö där jag fortfarande är aktiv. Har under åren spelat på alla positioner, men framförallt center och forward. Jag började som tränare förra säsongen i Särös herrjuniorer samt Särös Herrlag. 

 

Vad gör ni annars, vid sidan av innebandyn?

Werner: Jag pluggar medicinteknik på Chalmers. Utöver det så gillar jag att spela golf, gitarr och att umgås med vänner och familj. 

 

Börje: Till vardags arbetar jag på en däckfirma. På fritiden umgås jag med familj och vänner. Blir också en hel del sport, främst golf som det tyvärr inte blir så mycket av i år p.g.a skada.

 

Två fina utmaningar under säsongen är kval till U16SM samt spel i JAS-serien, hur ser ni på det?

Det är två tuffa, men framförallt roliga utmaningar. I U16SM vill vi ta oss hela vägen till festen och satsa på SM-Guld. JAS-serien ser på förhand relativt tuff ut, men det kommer gynna våran utveckling när vi får möta bättre spelare och lag. 

 

Vad händer i sommar?

Werner: Jag jobbar lite på ett lager under sommarlovet. Jag ska försöka träna en del och såklart mycket golf. Har även en resa till USA planerad i början av augusti. 

 

Börje: Blir en hyfsat lugn sommar med lite rehab, segling och förhoppningsvis någon resa. 

 

Så här säger Eric, huvudansvarig i Herrakademin:

Werner och Börje är två kanonförstärkningar. De kommer fokusera på U16 tillsammans med Jacob Säfdal med stöd av befintliga föräldratränare.  Werner och Börje har gediget innebandykunnande, är väl etablerade i klubben och är omtyckta och kloka som ledare. Vi är mycket glada för att de ansluter till vårt team. 

 

Tack så mycket och lycka till!


Nyhetsarkiv
Vi ska till Festen2024-03-27 22:41
Max är svensk mästare!2024-01-14 11:39
Seriematcher 2023-20242023-09-16 15:02
 
KLUBBINFORMATION