Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll
Dam Elit

Alice Bengtsson satsar vidare med Lindås damlag!
2024-06-17 15:55

Alice Bengtsson med erfarenhet från SSL-spel i Pixbo och Warberg och med Lindås Waves som moderklubb har bestämt sig för att vara med på Återtåget och ta damlaget tillbaka till Allsvenskan. Även om Lindås kommer att vara favoriter i div-1, så det krävs det erfarenhet och höga ambitioner för att vinna serien. Lindås har lyckats behålla en stark stomme från förra säsongen och med den spets och rutin som Alice besitter kommer förutsättningarna för en snabb återkomst till Allsvenskan att öka avsevärt.

 

Vi är givetvis nyfiken på vad som gjorde att Alice bestämde sig för Lindås och vad hon tror om kommande säsong.

 

Vilka faktorer gjorde att Du valde att fortsätta i Lindås Waves?

 ”I och med att Lindås är min moderklubb och jag tror på laget och föreningen och att alla kommer göra sitt yttersta för att vi ska tillbaka till allsvenskan igen nästa säsong! ”

 

Hur tycker Du försäsongen hittills har sett ut l damlaget?

”Jag tycker det har sett väldigt bra ut. Vi kör mycket innebandy med inslag av fys och styrka vilket har skapat en bra balans med att lära sig det nya spelsystemet samtidigt som vi blir starkare. Det har även varit bra uppslutning på träningarna vilket är kul.”

 

Ny tränarstab, flera unga spelare från akademin och en stark stomme från förra säsongen. Vilka förväntningar har Du på laget?

 ”För att ta sig till allsvenskan igen gäller det att alla dyker upp på träningarna och bidra med sitt bästa för dagen och det tycker jag vi kan kräva av varandra. 

 

Jag tycker vi är ett allsvenskt lag som nu spelar i div-1 så mina förväntningar är att vi kommer vinna många matcher och ha väldigt kul på vägen! Jag vet att jag kommer ge mitt allt för att Lindås ska tillbaka till allsvenskan igen.”

 

Det är en nöjd huvudtränare Simon Elgan som säger följande om Alice beslut att fortsätta i Lindås Waves: Att Alice väljer att stanna hos oss är ett riktigt styrkebesked. Vilken otrolig spelare! Hon leder hela gruppen framåt, på plan, i omklädningsrummet och i spåret. En grym förebild för hela laget att ta rygg på. Fantastisk med boll, bra avslutare, bra på att sätta upp andra och en defensiv trygghet. Hon vet vad som krävs för spel på högre nivå och där blir hennes rutin oerhört viktig för vårat återtåg både genom kravställning på träningar men också hennes rutin på matcher. 

 

Vi önskar Alice och damlaget lycka till i den fortsatta satsningen på återtåget till Allsvenskan!


Nyhetsarkiv
Anders lämnar Lindås!2024-05-06 14:29
GAMEDAY!2024-02-25 09:12
GAMEDAY!2024-01-14 11:54
GAMEDAY!2023-11-08 12:16
Gameday!2023-10-15 09:46
2023-09-06 11:56
 
KLUBBINFORMATION