Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll
Dam Elit

Julia, Ella och Lotte fortsätter sin satsning i Lindås!
2024-05-21 10:34

Julia, Ella och Lotte signar för säsongerna 24-26

Lindås Waves har sedan några år tillbaka satsat på att bygga upp en stark akademiverksamhet på flicksidan. Nu krävs uthållighet i satsningen för att säkra upp framtiden för flick- och damsidan i klubben. Dagens akademi startade med årgångarna 2004-2005. Flera spelare från dessa årgångar har redan spelat många matcher i damlaget och det är mycket glädjande att Ella Essman, Lotte Engblom och Julia Franzén vill fortsätta i spela innebandy i Lindås Waves. Tjejerna har tecknat 2-årsavtal och med framgångarna i ryggen från Innebandyfesten kan vi förvänta oss att det blir full satsning inför kommande säsong.

Så här kommenterar Simon Elgán tjejerna:

 

Generellt för alla unga spelare, så handlar det om att hålla en jämn bra nivå över tid. Alla tre tjejerna har en väldigt hög högstanivå, så en del i utmaningen blir att hålla den under längre perioder.

 

”Sjukt kul att Ella fortsätter sin satsning i Lindås, en offensivt kreativ spelare. Hon är bra 1 mot 1, fin teknik och bra på att bryta mönster. Hon har även tagit stort ansvar i att utveckla sin defensiv under året som gått. 


Lotte
 besitter en spets med ett otroligt skott, bra på att bryta mönster o sätta upp sina medspelare i bättre lägen. Lotte har haft en otrolig utveckling de senaste åren och vi är glada att hon valde att stanna hos oss och kan jobba vidare för att utvecklas ännu mer. 

 

Julia är en väldigt mogen spelare för sin ålder, som har en väldigt bra vår med sig i ryggen där hon utvecklats enormt och framförallt börjat bli mer initiativtagande. Bra defensivt och vi ser fram emot att se hennes offensiv fortsätta utvecklas under nästa säsong. Hon har alltid varit en väldigt pålitlig spelare där vi vet vad vi får och som dessutom är väldigt bra i gruppen”. 

 

Vi tog givetvis pulsen på tjejerna också och så här svarade de på våra frågor:

 

Grattis till bronset i Junior-SM/ JAS-slutspelt! Beskriv känslan under innebandyfesten
i Uppsala och bronsmatchen.

 

Ella: Tack så mycket!! Det var helt fantastiskt roligt och vi hade underbart stöd från alla på läktaren. Vi hade en jättebra känsla i laget under hela helgen och vi alla kämpade för varandra


Lotte: Tack så mycket! Ett otroligt stöd från läktaren vilket gjorde känslan att spela helt fantastisk! Laget gör en oerhört bra turnering och det är en resa jag evigt kommer vara tacksam över!

 

Julia: Tack så mycket! Känslan var såklart otroligt bra, då det var något vi kämpat för hela säsongen. Vi gick bara in och gjorde vårt jobb utan press då vi inte var tippade så högt. Det är något som jag tror bidrog till att vi kom så långt.

 

Vilka förväntningar har Du på kommande säsong för laget och Dig personligen?

 

Ella: Att det ska bli en rolig och bra säsong, där både laget och jag själv ska utvecklas. Och såklart att vi ska kriga om att gå upp i allsvenskan igen. 

 

Lotte:  Jag tror det kommer bli en väldigt rolig säsong med mycket skratt och vinster! Men såklart också att vi ska ta oss tillbaka till allsvenskan!

 

Julia: Jag tror det kommer att bli en rolig och bra säsong, för vi kommer både som lag och personligen att utvecklas och ta ytterligare steg i innebandyn.

 

Vi önskar Ella, Lotte och Julia lycka till i damlaget och tror att de kommer att ha en stor roll i återtåget till Allsvenskan.


Nyhetsarkiv
Anders lämnar Lindås!2024-05-06 14:29
GAMEDAY!2024-02-25 09:12
GAMEDAY!2024-01-14 11:54
GAMEDAY!2023-11-08 12:16
Gameday!2023-10-15 09:46
2023-09-06 11:56
 
KLUBBINFORMATION