Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll
Dam Elit

Anders Nilsson inför derbyt mot Partille!
2023-11-17 20:30

Imorgon, lördag spelar Lindås damlag hemmamatch mot Partille kl. 17.00. Vi pratade med tränare Anders Nilsson efter torsdagsträningen om hans tankar inför matchen.

Det var en väldigt skön seger i helgen borta mot topplaget Jönköping. Hur har det påverkat er som lag?

- Ja den behövde vi och givetvis påverkar det hela truppen väldigt positivt. Vi gjorde en väldigt bra match och segern var absolut inte orättvis.  Vi spelade som ett lag både framåt och bakåt. Vi hade fokus på grunderna och fick ihop helheten på ett väldigt positivt sätt. Förhoppningsvis kan vi bygga vidare på insatsen på både kort och lång sikt.

 

Hur ser du på att det är ett göteborgsderby där många av spelarna också känner varandra sedan tidigare?

- Ett derby är ju alltid lite speciellt och det är klart det finns lite extra prestige mellan spelarna men i slutändan är det precis som alla andra matcher att det är tre poäng som står på spel.

 

Nu möter ni serieledaren Partille på lördag. Hur ser du på den matchen och vad blir extra viktigt?

- Ja det är ju seriens bästa lag som på ett redan bra lag värvat in massor av nya spelare. Återigen måste vi göra grunderna, sätta vårt försvarsspel och vara ett jobbigt lag att möta. Det gäller att inte ge dom för stora ytor och framför allt att inte bjuda på någonting. Partille är ju såklart storfavoriter och all press ligger på dom men det är fortfarande ett allsvenskt lag vi möter och gör vi det bra och vågar spela vår innebandy vet vi att vi kan gå därifrån med ett bra resultat.

 

Vi önskar Anders och damlaget lycka till i lördagens match!

 

OBS! Alla med Lindås matchtröja på sig får en gratis blå boll i bollkastartävlingen!

 


Nyhetsarkiv
GAMEDAY!2023-11-08 12:16
Gameday!2023-10-15 09:46
2023-09-06 11:56
 
Våra sponsorer
INFORMATION FRÅN KLUBBEN