" "
Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll
Dam Elit
Olivia Hjortlöv från damakademin till damlaget!
2023-09-18 10:32

Olivia Hjortlöv från damakademin till Allsvenska damlaget

 

Det är extra rolig för Sportgruppen Dam när vi kan presentera två tjejer i damlaget från damakademin. Klubbens satsning 2021 på en damakademi har nu börjat ge resultat och vi lyfter upp ytterligare två ambitiösa och lovande tjejer till damlaget - Oliva Hjortlöv och Lotte Engblom.

 

Det finns många lovande och hungriga tjejer som jobbar hårt med sin innebandy i akademin. Klubbens mål att minst 30% av dam/herrlagen skall bestå av spelare från ungdomssidan kommer därmed att nås redan säsongen 23-24. Vi ser att kontinuerlig träning med allsvenska laget ger utveckling på spelarna och den träningsmodell som infördes för några år sedan har hittills varit lyckosam.

 

Idag presenterar vi Olivia Hjortlöv, en tjej som spelat hela tiden i Lindås och som jobbar hårt i anfallszonen. Olivia har ingått i den juniorgrupp som tränat med damlaget under säsongen 22-23.

 

När började Du spela innebandy i Lindås Waves?

Jag började spela innebandy när jag var 11 år gammal och har spelat i Lindås sedan dess. Min första säsong var 2015/16 så detta blir mitt nionde år i klubben.

 

Vad är det som är kul med innebandy?

Det roligaste med innebandy är att utvecklas tillsammans och bli bättre på sporten man brinner för med hjälp av varandra. Minnena som man tar med sig från alla träningar, matcher och lagkvällar är något man tar med sig hela livet.

 

Vilka förväntningar har Du på den här säsongen?

Jag har många förväntningar på denna säsong, både individuellt och på laget. Jag vill utveckla min innebandy och ta den till nästa nivå samtidigt som jag lär känna hela gänget ännu bättre. Med dessa grymma tjejer förväntar jag mig en fartfylld säsong där vi kämpar tillsammans och tar oss till kval vilket jag hoppas och tror att vi skall nå.

 

Sju snabba svar så vet vi lite mer om Olivia?

 

Jobb eller studier?

Jobb, just nu lite varierat

Semesterparadis dit vill jag åka?

Seychellerna

Favoritmat och dryck?

Sushi och fanta 

Okänt intresse?

Titta på PGA Touren

Okänd talang?

Har väldigt bra lokalsinne

Favoritartist?

The Weeknd

Roligaste innebandyminne?

Mitt sista JAS-år är något jag kommer att minnas länge men något jag minns speciellt är den sista kvalmatchen och stämningen inom laget och det fantastiska stöd vi hade på läktaren.

 

 

Huvudtränare Anders Nilsson säger så här om Olivia: ”Olivia har tränat med oss från och till redan förra säsongen och får nu chansen att köra fullt ut med allsvenskan. En oerhört ödmjuk spelare som alltid är lyhörd och vill lära sig. Du får alltid 100% jobb och engagemang från Olivia. Bra skott och en måltjuv med bra spelsinne”.

 

Lindås Waves önskar Olivia lycka till och det skall bli spännande att se Dig ta nästa steg i innebandykarriären.

 
Våra sponsorer