Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll

Hjälp Lindås Waves IBK att bevara vår passion för innebandy!

Kära vänner, stödjare och entusiaster av innebandy!

 

Vi vänder oss till er med en ödmjuk vädjan och en begäran om stöd. Lindås Waves IBK är mer än bara en klubb för oss - det är en gemenskap där våra barn och ungdomar finner glädje, respekt, ansvar och utvecklar färdigheter och skapar minnen som kommer att vara med dem för resten av deras liv. Vårt hjärta är vår egen innebandyhall, en plats där drömmar blir verklighet och där vi kan forma framtiden för våra ungdomar.

 

Tyvärr står vi inför ekonomiska utmaningar som hotar att äventyra vår förmåga att fortsätta erbjuda en trygg och inspirerande miljö för våra spelare. Höga räntor, stigande energikostnader och hög inflation har satt vår ekonomi i en prekär situation. Vi har gjort allt vi kan för att spara och maximera våra resurser, men det räcker inte längre.
Vi behöver er hjälp för att bevara vår klubb och vår älskade innebandyhall. Varje bidrag, oavsett storlek, kommer att göra en stor skillnad. Här är hur du kan hjälpa:
  1. Ekonomisk donation: Varje krona räknas och kommer att gå direkt till att täcka våra utgifter och säkerställa att vi kan fortsätta erbjuda träningsmöjligheter för våra medlemmar.
  2. Sponsring: Om du har ett företag som vill stödja vår klubb, överväg att bli en sponsor. Vi kan erbjuda olika sponsorpaket och marknadsföringsmöjligheter. Kontakta Jonas Ohlander på 076-169 29 99 eller på jonas@lindaswaves.se.
  3. Volontärarbete: Din tid och expertis är också värdefull. Om du vill bidra med din tid eller färdigheter för att hjälpa klubben, tveka inte att höra av dig till Jonas Ohlander på 076-169 29 99 eller på jonas@lindaswaves.se.
  4. Sprid budskapet: Dela vår insamling med vänner, familj och kollegor. Ju fler som känner till vårt behov, desto större chans har vi att nå vårt mål.
Tillsammans kan vi fortsätta att ge våra spelare en möjlighet att växa, trivas och älska innebandy. Vi är tacksamma för ert stöd och ser fram emot att fortsätta bygga en stark och blomstrande innebandyfamilj i Lindås Waves IBK. Låt oss tillsammans se till att vår klubb fortsätter att vara en plats för glädje, utveckling och gemenskap.
 
Med värme och tacksamhet,
Lindås Waves IBK

 

 

Lindås Waves vill fortsätta utvecklas och med din gåva bidrar du till följande:

Att vi kan fortsätta erbjuda våra ungdomar en utvecklande och meningsfylld fritid både på och utanför planen som skapar gemenskap, samhörighet och glädje.

Vi kan också fortsätta vårt arbete inom hållbarhet och jämställdhet genom att investera i våra ungdomar kring psykisk hälsa, värdegrund, tjejdagar och ledarutbildning, men även ta oss an nya projekt som utvecklar vår klubb och våra ungdomar.

 

Vårt manifest…

Innebandy är vår plattform. Det är där det börjar. Med cirka 700 aktiva medlemmar som skapar samhörighet, gemenskap och glädje. Vi har en egen arena, där vårt café och klubbrum är hjärtat och vår mötesplats. Det är där vi träffas över gränserna. Det är där ledare och spelare träffas, där ungdomarna gör sina läxor och där föräldrar lär känna varandra.

 

Men vi vill mer. Vi vill utvecklas. Vi vill bli bättre. Vi vill ta ansvar för våra ungdomars framtid. Vi vill bidra med sunda värderingar och aktiviteter som främjar individer, grupper och ledare och framför allt, en tro på framtiden.

 

Läs hela texten

 

Varmt välkommen som stödmedlem till Lindås Waves och tack för ditt stöd!

Stötta Lindås Waves
En insamling för Lindås IBK
Hjälp Lindås Waves IBK att bevara vår passion för innebandy!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
KLUBBINFORMATION