Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll

Kul att du vill bli stödmedlem hos Lindås Waves

Nu har du chansen att stötta vår fantastiska klubb genom att bli stödmedlem i Lindås Waves. Du kan välja mellan beloppen 500kr, 1 000kr och 1 500kr.

 

Bli stödmedlem här

 

Ifall du vill skänka ett högre belopp rekommenderar vi dig att besöka vår insamling.

 

Tack för ditt stöd.

 

Lindås Waves vill fortsätta utvecklas och som stödmedlem bidrar du till följande:

Att vi kan fortsätta erbjuda våra ungdomar en utvecklande och meningsfylld fritid både på och utanför planen som skapar gemenskap, samhörighet och glädje.

Vi kan också fortsätta vårt arbete inom hållbarhet och jämställdhet genom att investera i våra ungdomar kring psykisk hälsa, värdegrund, tjejdagar och ledarutbildning, men även ta oss an nya projekt som utvecklar vår klubb och våra ungdomar.

 

Läs mer om Lindås Waves

Innebandy är vår plattform. Det är där det börjar. Med cirka 700 aktiva medlemmar som skapar samhörighet, gemenskap och glädje. Vi har en egen arena, där vårt café och klubbrum är hjärtat och vår mötesplats. Det är där vi träffas över gränserna. Det är där ledare och spelare träffas, där ungdomarna gör sina läxor och där föräldrar lär känna varandra.

 

Men vi vill mer. Vi vill utvecklas. Vi vill bli bättre. Vi vill ta ansvar för våra ungdomars framtid. Vi vill bidra med sunda värderingar och aktiviteter som främjar individer, grupper och ledare och framför allt, en tro på framtiden.

 

Läs hela texten

 

Varmt välkommen som stödmedlem till Lindås Waves och tack för ditt stöd!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
KLUBBINFORMATION