Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll

Välkomna till årets upplaga av Lindås Start Cup 2023!
 

Nu är anmälan stängd till Start Cup 2023. Vi har i år flera lag på väntelistan och hoppas kunna erbjuda fler lag plats 2024.

Vi hälsar anmälda lag hjärtligt välkommen till årets upplaga av Lindås Start Cup! Det är med stor glädje och förväntan vi öppnar dörrarna till denna spännande innebandycup, där ungdomar från olika åldersgrupper samlas för att dela sin passion för spelet.

 

Lindås Start Cup har etablerat sig som en av de mest framstående innebandyturneringarna i Göteborgsregionen, och årets upplaga kommer inte att göra något undantag. Cupen äger rum i den vackra orten Hovås strax söder om Göteborg, där lag och supportrar kommer att få njuta av fantastiskt innebandyspel och en härlig gemenskap.

 

Årets turnering omfattar ett brett spektrum av åldersgrupper för både flickor och pojkar. Vi har följande ålderskategorier: F08/09, F10/11, P07/08, P09 och P10. Varje kategori kommer att erbjuda spännande matcher och utmaningar för spelarna, och ge dem möjlighet att visa upp sina färdigheter och ha väldigt roligt.

 

Lindås Start Cup är mer än bara en turnering – det är en plattform för att främja fair play, laganda och respekt. Vi uppmuntrar alla deltagande lag att visa god sportsmanship och agera som förebilder både på och utanför planen. Vi tror att innebandy kan vara en kraftfull katalysator för att bygga vänskap och stärka samhörighet mellan spelare och lag.

 

Under de kommande dagarna kommer Lindås Sporthall vara fylld med spännande matcher, jubel och glädje. Vi uppmanar alla supportrar och åskådare att komma och heja på sina favoritlag, och vara en del av den fantastiska atmosfären som kommer att prägla turneringen.

Vi vill också rikta ett stort tack till alla sponsorer, frivilliga och arrangörer som har bidragit till att göra Lindås Start Cup 2023 möjlig. Utan ert stöd skulle denna händelse inte vara möjlig, och vi är djupt tacksamma för ert engagemang och er tro på ungdomsinnebandyns framtid.

 

Låt oss tillsammans skapa magiska ögonblick, uppmuntra talangfulla spelare och fira innebandyns glädje på Lindås Start Cup 2023. Vi ser fram emot en minnesvärd turnering fylld med spännande matcher och oförglömliga ögonblick!

 

HEMSIDAN

Start Cup 2023 avslutad
2023-09-13 12:13
Vinnarna i A-slutspelet

Vi tackar samtliga deltagare, funktionärer, domare som bidragit till en helg att minnas!

 

Vi ses 2024!

Cupstart och fullsatt cup
2023-09-08 08:54

Då kör vi idag! Husqvarna P09 fyllde upp P09-klassen igen! Tack till er som snabbt drog igång letandet efter ett lag till-tillsammans är vi starka!

Sent avhopp i P09-klassen
2023-09-06 20:27

Vi har en plats kvar i P09-klassen, hör av er till oss på startcup@lindaswaves.se alt ring 0709406545 om ni vill starta säsongen på bästa sätt till ett riktigt bra pris. 

4 dagar kvar till Lindås start cup!
2023-09-04 14:27

Vi ser mycket fram emot kommande helg! En del lag startar upp redan på fredagen, övriga ser vi under lördagen. 

 

Det kommer finnas hamburgare och mellanmål att köpa i Salming/Askim samt korv med bröd och mellanmål mm i Lindåshallen. 

 

De lag som beställt mat får det på tid och hall man överenskommit. 

 

Vi har Live-uppdatering av resultat i år och för de som vill se matcherna kan de göra det via LiveBarn, kod för lite rabatt på det kommer i dagarna på instagram.

 

På fredag kl 19 har vårt A-lag match mot Warberg i Salming i Svenska Cupen, välkomna att heja fram dem till vinst!

 

 

Varmt välkomna till en händelserik helg!

5 veckor kvar till Lindås Start Cup
2023-08-07 16:33

Förberedelserna är i full gång för cupen! Spelschema, domare, coachkaffe (!) mm mm. Det här blir kul!

Stötta Lindås Waves
En insamling för Lindås IBK
Hjälp Lindås Waves IBK att bevara vår passion för innebandy!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer
INFORMATION FRÅN KLUBBEN