Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll
P11

Välkommen till Lindås Waves P11

Lindås Waves P11 är ett stort gäng med innebandyintresserade killar födda 2011. Vi tränar och spelar innebandy med fokus på att ha roligt och samtidigt lära oss mera. Vi tränar på

söndagar.

 

I vårt lag har vi kommit överens om följande förhållningsregler. Våra föräldrar hjälper oss att följa dessa.

 

För att bli medlem i laget och föreningen anmäler du dig på https://lindaswaves.se

 

Vi ser också gärna att fler föräldrar engagerar sig och hjälper till i samband med träningar och andra aktiviteter. Vi lovar att ni har roligare tillsammans med barnen på plan än på läktaren bredvid! Hör gärna av er till någon av ledarna, eller ta kontakt med oss i samband med en träning.

 

Vi vill också uppmana föräldrar att hålla sig uppdaterade på mail och hemsida. Var noga med att svara på de kallelser som skickas ut inom utsatt tid. Detta gäller framförallt intresseanmälningar till sammandrag och kallelser till matcher. Detta förenklar administrationen och arbetet för oss ledare.

Vi syns på träningen! 

 

 

OBS!  Fakturafrågor hänvisas till kansliet på mailadress: ekonomi@lindaswaves.se

 

I föreningen administreras alla medlemmar genom Sport Admin och det är även här vi har vår hemsida. Var noga med att det finns en aktuell e-mail adress kopplad till barnet. Om du eller ditt barn byter någon kontaktuppgift ber vi dig att uppdatera dessa genom att logga in på hemsidan.

 
KLUBBINFORMATION