Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll
P09

Välkommen till Lindås Waves IBK P09!

Hej och välkomna alla pojkar födda -09.

 

Lindås Waves P09 är ett härligt gäng med talangfulla killar som brinner för innebandy. Vi tränar och spelar innebandy med fokus på att ha kul tillsammans och utvecklas som innebandyspelare. 

 

Vi tränar måndagar (FYS + hall) 16:30-18:30 i Askim Sporthall, onsdagar (FYS + hall) 19:15-21:15 i Askim Sporthall samt fredagar 16:30-18:00 i Lindås waves Arena.

 

Vi har fortfarande plats för fler spelare som vill satsa och utvecklas med sin innebandy. Är du intresserad av att prova på att träna med oss så hör av dig till någon av huvudledarna.

 

Namn, mail och telefonnummer till ledarna finns under kontakt.

 

För att bli medlem i laget och föreningen anmäler du dig på :

https://u.lindaswaves.se/lindaswaves/bli-medlem

 

Fakturafrågor hänvisas till kansliet på mailadress: ekonomi@lindaswaves.se

 

Glöm inte att följa oss på insta @lindaswavesp09! ✅

 

Vi syns på träningen! 

 

OBS! I föreningen administreras alla medlemmar SportAdmin och det är även här vi har vår hemsida.
Om du eller ditt barn byter någon kontaktuppgift ber vi dig att uppdatera dessa genom att logga in på hemsidan. All information till spelare och föräldrar kommuniceras via hemsidan.

Håll er uppdaterade och svara på de kallelser som skickas ut inom utsatt tid.
TACK ;-))

Säsongen 2024-2025 för Herrakademien och P09
2024-06-24 18:45
Välkomna till en ny säsong. Som vanligt siktar vi på att det ska bli bästa säsongen hittills och vi har tagit några nya grepp. Herrakademien och P09 har valt att samverka mer än tidigare år. Vi kommer ha några träningar tillsammans och framförallt kommer vi ha ett gemensamt JAS-lag för spelare födda 2008-2009. Detta gör klubben för att vi har två riktigt starka årskullar som vi tror kommer utvecklas snabbt och klara den utmaningen bra. Denna grupp kommer också kvala till U16SM (först är det ett kvalspel som spelas 19:e-20:e oktober 2024, lyckas vi ta oss vidare där är det Regionsslutspel den 31:a Jan - 2:a Feb 2025. De 16 lag som kvalificerar sig för Ungdoms-SM åker till Uppsala för spel om SM-pokalen den 4:e - 6:e April). 
 
Dessutom kommer vi att ha två lag i Pantamera (Mörkröd serie och Röd serie. Här kommer vi att mixa, främst för spelare födda 2008 och 2009).
 
Under säsongen planerar vi att köra följande cuper:
  • 23-25 augusti: Elit Cup i Örebro, två lag anmälda ett i "JAS Herr" födda 2006 och senare och ett i "P16" födda 2008 och senare.
  • 6-8 september: Lindås Start Cup för ett lag i klassen 2008 och ett lag i klassen 2009
  • 20-22 september: Oxdog Invitation (elitcup), ett lag födda 2009
  • Januari: Gothia för JAS 06-07, ett 08-lag och ett 09-lag
  • April: vi hoppas gå till Ungdoms-SM(4:e-6:e) och Junior-SM(19:e-21:a), men även Warbergspelen vore kul att delta i (förutsatt att det inte blir en krock i schemat)
  • April-Maj: Mästarcupen (elitcup) födda 2009
  • Maj: Kalmarsund Floorball(29:e Maj - 1:a Juni 2025) för ett lag 07 och äldre, ett lag för 08 samt ett lag för 09.
  • Juli: Prague Games (gissningsvis andra veckan i Juli, detta året 2024 spelas turneringen 10:e - 13:e Juli) 
 
Detta blir en bra kombination av utmanande elitcuper och cuper som har en bredare inriktning. 
 
Till de mera utmanande seriematcherna och cuperna kommer vi göra uttagning utifrån träningsnärvaro, engagemang på träningarna och förmåga på plan. Vi kommer se över lagen löpande och alla killar har alltså chansen att komma med nästa gång. Vi kommer ha en dialog med killarna om detta och förklara hur vi tänker. Vi kommer också se till så att alla får chans att spela ungefär lika mycket cup under säsongen. Självklart känns det viktigt.  
 
Den första uttagningen kommer ske redan i juni då vi skickar ut kallelser till de två lagen som ska spela i Elit Cup i Örebro. Vi utgår då från ovan nämnda kriterier, träningsnärvaro(Juni), engagemang på träningar och förmåga, och får självklart göra en översyn i mitten av augusti. 
 
Under sommaren kommer det dessutom vara viktigt att ni håller igång. Som hjälp till detta har vi Herrakademiens träningsprogram att följa (se utskick via mail för övningar och beskrivning)
 
Sammantaget kommer vi ha en riktigt utvecklande och rolig säsong - och den har börjat riktigt bra med härlig energi och gött snack på träningarna.
 
Hör gärna av er om ni har frågor! 
 
Trevlig sommar önskar Ledarna i Herrakademin och P09
Tack P09 för att ni arrangerade Mästarcupen!
2024-05-07 16:26
Sundsvall - vinnare av Mästarcupen 2024

Helgen som gick avgjordes mästarcupen för 15-åringar i Lindås Waves regi. 20 av de bästa lagen i Sverige spelade matcher i Lindås Waves arena, Askims sporthall och Almåshallen.

 

Helgen blev en succé med nöjda lag, nöjda ledare, nöjda föräldrar och nöjda arrangörer!

 

Slutsegrare blev Sundsvall som vann finalen över Landvetter med 7-3.

 

Lindås P09 gjorde en mycket bra turnering och kom på delad tredjeplats efter att ha förlorat semifinalen mot slutsegrarna Sundsvall.

 

Vi vill tacka P09 och framförallt alla föräldrar i P09 som gjort ett fantastiskt jobb i att planera och genomföra mästarcupen. Utan er hade det inte varit möjligt, så stort tack!

Mästarcupen för 15-åringar hos Lindås i helgen!
2024-05-01 11:54

På fredag den 3 maj startar Mästarcupen för Pojkar födda 09 med Lindås Waves arrangör. 20 av Sveriges bästa P09-lag spelar fredag till söndag för att kora den inofficiella SM-vinnaren.

 

Matcherna spelas i Lindås Waves arena och i Almåshallen.

 

Kom till hallen och kolla på Sveriges bästa 15-åringar eller följ via Procup eller instagram på Mästarcupen 2024.

 

Välkomna! 

Det finns en app för allt
2023-09-10 13:44
SportAdmin Medlemsapp

Klubben har bytt plattform för föreningsadministration. För spelare och föräldrar gäller att man behöver ladda ner SportAdmin Medlemsapp. Via denna svarar man pä kallelser och ser alla utskick inom laget och klubben pä ett samlat sätt. Vår gamla app Svenska lag kommer inte längre användas.

 

Läs mer om appen här: https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

 

HÄR KAN DU LADDA NER APPEN!

 
Gör dig redo för höstens seriespel
2023-09-10 13:21

Nu närmar sig höstens seriespel och bästa sättet att följa våra lag är via "innebandyappen". Där får man en enkel överblick över våra matcher och kan dessutom följa valfritt antal lag. I de tävlade klasserna rapporteras resultaten ofta live. Här kan man också gärna kommentera och stötta med glada tillrop. Dock skall vi alltid hålla en god ton och visa respekt för motståndarna :)

 

Läs mer om appen här: https://www.innebandy.se/ibis-appen/svensk-innebandys-officiella-app

 

HÄR KAN DU LADDA NER APPEN!

 
KLUBBINFORMATION