Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll

Bli medlem i Lindås IBK
BLI MEDLEM
Lindås Waves - mycket mer än innebandy!

Innebandy är vår plattform. Det är där det börjar. Med cirka 700 aktiva medlemmar som skapar samhörighet, gemenskap och glädje. Vi har en egen arena, där vårt café är hjärtat och vår mötesplats. Det är där vi träffas över gränserna. Det är där ledare och spelare träffas, där våra ungdomar gör sina läxor och där föräldrar lär känna varandra.

 

Men vi vill mer. Vi vill utvecklas. Vi vill bli bättre. Vi vill ta ansvar för våra ungdomars framtid. Vi vill bidra med sunda värderingar och aktiviteter som främjar individer, grupper och ledare och framför allt, en tro på framtiden.

 

Den resan har vi börjat. En resa där vi tar ansvar för miljön genom solceller på taket, där vi tar ansvar för jämlikhet genom flera tjejprojekt, där vi tar ansvar för den sportsliga utvecklingen genom kontinuerlig utbildning och där vi tar ansvar för individers mående och beteende genom projekt inom värdegrund och psykisk hälsa.

 

Vi vet att resan är lång. Att det finns utmaningar på vägen. Men vi har bestämt oss. Och vi är övertygade om att det är rätt väg. För oss. För vi vill bidra till en bättre framtid för våra ungdomar.

 

På vägen behöver vi hjälp. Hjälp med nya projekt, nya partners och nya kontakter. Så, vill du vara med på vår resa? Vill du vara med och ta ansvar? Vi behöver dig och vi tror faktiskt att du kanske till och med behöver oss.

 

För framtiden börjar ju idag…

 

ANMÄLAN

 

Vill du börja spela innebandy? Anmäl dig via länken nedan.

 

Anmälan till Lindås IBK - Lindås IBK - SportAdmin

Herr Elit
Förlust i första kvalmatchen för herrlaget!
2024-03-18 09:39, Herr Elit

Första playoff-matchen hemma mot Skoghalls slutade med förlust efter en intensiv och bra innebandymatch. Lindås hade spelet, tryckte på och skapade målchanser, men lyckades inte få in bollen imål. Istället var Skoghalls kliniska i sina kontringar och kunde till slut vinna matchen med 7-3.

 

 

Dam Elit
Tung avslutning på säsongen för Lindås damer!
2024-03-18 09:12, Dam Elit
Justina Eliasson fick pris av FM reklam som matchens lirare i säsongens sista match.

Det blev ett snöpligt och jobbigt slut på säsongen för Lindås damlag. Lindås var tvungna att vinna över Fristad samtidigt som Craftstaden tappade poäng i sin match för att inte ramla ner i division 1. 

 

 

Herr Elit
GAMEDAY - PLAYOFF 1
2024-03-16 08:51, Herr Elit

Idag börjar kvalspelet om allsvenskan för Lindås herrlag. Vi pratade med tränare Daniel Calebsson om hans tankar inför starten på playoff.

Dam Elit
Avgörande match idag för damlaget!
2024-03-16 08:25, Dam Elit

Idag spelar Lindås damlag den sista seriematchen för säsongen hemma mot Fristad. Matchen är helt avgörande för om det blir allsvenskan eller division 1 nästa år. Lindås måste vinna och samtidigt göra betydligt fler mål än Craftstaden om de också vinner för att nå kvalplatsen. Vi pratade med tränare Anders Nilsson om hans tankar inför det spännande avgörandet.

Herr Elit
Nu fyller vi hallen på lördag!
2024-03-14 07:19, Herr Elit

På lördag, den 16 mars spelar Lindås herrlag den första matchen i kvalet till allsvenskan kl. 17.30 i Lindås Waves arena.

 

Det är tvåan i serien, Skoghalls IBK som står för motståndet och kvalet avgörs i bäst av tre matcher. För vinnaren väntar ytterligare  två kvalomgångar för att ta sig hela vägen till allsvenskan.

 

Nu siktar vi på att fylla hallen på lördag, så varmt välkomna till Playoff 1.

 

OBS! Alla med Lindåströja på sig får bjuda med två kompisar gratis!

BLI MEDLEM
Stötta Lindås Waves
En insamling för Lindås IBK
Hjälp Lindås Waves IBK att bevara vår passion för innebandy!
Nyheter från våra lag
 
KLUBBINFORMATION