Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll

Bli medlem i Lindås IBK
BLI MEDLEM
Lindås Waves - mycket mer än innebandy!

Innebandy är vår plattform. Det är där det börjar. Med cirka 700 aktiva medlemmar som skapar samhörighet, gemenskap och glädje. Vi har en egen arena, där vårt café är hjärtat och vår mötesplats. Det är där vi träffas över gränserna. Det är där ledare och spelare träffas, där våra ungdomar gör sina läxor och där föräldrar lär känna varandra.

 

Men vi vill mer. Vi vill utvecklas. Vi vill bli bättre. Vi vill ta ansvar för våra ungdomars framtid. Vi vill bidra med sunda värderingar och aktiviteter som främjar individer, grupper och ledare och framför allt, en tro på framtiden.

 

Den resan har vi börjat. En resa där vi tar ansvar för miljön genom solceller på taket, där vi tar ansvar för jämlikhet genom flera tjejprojekt, där vi tar ansvar för den sportsliga utvecklingen genom kontinuerlig utbildning och där vi tar ansvar för individers mående och beteende genom projekt inom värdegrund och psykisk hälsa.

 

Vi vet att resan är lång. Att det finns utmaningar på vägen. Men vi har bestämt oss. Och vi är övertygade om att det är rätt väg. För oss. För vi vill bidra till en bättre framtid för våra ungdomar.

 

På vägen behöver vi hjälp. Hjälp med nya projekt, nya partners och nya kontakter. Så, vill du vara med på vår resa? Vill du vara med och ta ansvar? Vi behöver dig och vi tror faktiskt att du kanske till och med behöver oss.

 

För framtiden börjar ju idag…

 

ANMÄLAN

 

Vill du börja spela innebandy? Anmäl dig via länken nedan.

 

Anmälan till Lindås IBK - Lindås IBK - SportAdmin

Herr Akademi
Lindås JAS-killar till innebandyfesten!
2024-03-28 11:48, Herr Akademi

Efter en gastkramande kvalmatch borta mot Partille igår kväll stod Lindås JAS-lag till slut som segrare med 2-1. Stort grattis till all killarna, Jesper, Danny och övriga tränare Eric, Peter och Magnus till en fantastisk insats!

 

Efter matchen var det två väldigt nöjda och glada huvudtränare Jesper Bååth och Danny Estrella Näslund som sa så här om matchen:

Lindås JAS-tjejer till innebandyfesten!
2024-03-25 14:10

För första gången i Lindås 30-åriga historia har ett tjejlag från Lindås tagit sig till SM-slutspel/innebandyfesten.

 

Efter en gastkramande kvalmatch hemma mot Landvetter och underläge med 0-2 kunde Lindås tillslut vinna med 4-2.

 

Efter matchen pratade vi med huvudtränare Simon Elgan om både bedriften att vinna och vad som väntar nu.

 

Vinst mot Landvetter i avgörande kvalmatchen. Vad är dina tankar efter matchen?

-  Lättad, glad och otroligt stolt över tjejerna. En match som blev precis som väntat och där många spelare kliver fram och visar vägen. Det är laget som lägger grunden till vinsten och det är det jag är mest stolt över. 

 

Det var en jämn och tight match, vad är det som gör att ni vinner?

- För att vi har ett otroligt motiverat gäng som inför säsongen hade bestämt sig för att de skulle ge allt för att nå dit och det ska de ha all cred för. Lagets tidigare framgångar under säsongen har lagt grunden till vinsten och tjejerna är vana vid att spela matcher av den digniteten. 

 

Det är första gången i Lindås historia som ett tjejlag tar sig till innebandyfesten. Vad tänker du om det?

- Jag tänker att detta är början på något otroligt positivt. Satsningen som påbörjades för några år sedan har nu tagit ett stort och viktigt steg framåt och detta kan vi nu bygga vidare på för att åstadkomma detta varje år.

 

När är det dags för innebandyfesten och hur ska ni förbereda er för den?

- Vi åker upp till Uppsala 18 april för turnering hela den helgen och där blir det 5-6 matcher för att mäta oss mot de 16 bästa lagen i Sverige. Kommande vecka blir det till att samla oss, njuta av avancemanget o återhämta kropparna. Därefter ska vi bygga vidare på vårt spel och slipa detaljer inför SM. Vi kommer också att spela några träningsmatcher för att hålla matchtempot uppe. 

 

Klubbchefen Jonas Ohlander om JAS-tjejernas framgång:

- Stort grattis till Simon, de andra ledarna och till alla tjejerna i truppen. De har alla gjort en fantastisk insats. För oss som klubb är det extra kul utifrån att vi vill jobba med långsiktig utveckling hos tjejerna och att vår akademisatsning är på rätt väg. Sedan blir det en bonus att resultaten också kommer. Vår satsning på tjejsidan utifrån jämställdhet, få fler tjejer att spela innebandy, tjejdagar med mera är viktig i klubbens långsiktiga strategi.  

  

Framgångar i Fair Play för F08/09 & P09!
2024-03-24 18:45

P09 spelar denna cup mot många nya lag och tar sig vidare med hårt arbete och fint spel. Semifinalen avgörs på straffar där Lindås drar det längsta stråt. 

I finalen möter vi duktiga Pixbo IBK som vi även möter i serien till vardags. 

Vi gratulerar dem till guldet!

 

F08/09 möter Vimmerby i semin och efter vinst i den matchen möter de FBC Kalmarsund där vi gör målet som avgör till vår fördel med vinst i finalen i B-slutspelet. 

Sista chansen för anmälan till påsklägret!
2024-03-22 08:11

Eftersom det har varit så stort intresse för vårt påskläger att det blev fulltecknat redan förra veckan, så vi valt utöka antalet platser.

 

Missa inte chansen att anmäla dig.

 

Lägret startar den 2 april och mer info finns på följande länk:

 

https://www.lindaswaves.se/start/?ID=438587

 

Dam Akademi
Avgörande match för Lindås dam-JAS!
2024-03-21 18:04, Dam Akademi

På fredag spelar Lindås dam-JAS en helt avgörande playoffmatch för att ta sig till innebandyfesten i april. Landvetter IBK står för motståndet och matchen börjar 19.45 i Lindås Waves arena.

 

Vi önskar JAS-laget stort lycka till och hoppas vi ses i arenan.

 

Välkomna! 

BLI MEDLEM
Stötta Lindås Waves
En insamling för Lindås IBK
Hjälp Lindås Waves IBK att bevara vår passion för innebandy!
Nyheter från våra lag
Herr Akademi, 28/03 11:48 
Herr Akademi, 27/03 22:41 
F14-15, 27/03 13:05 
P16, 24/03 14:29 
Dam Akademi, 21/03 18:04 
 
KLUBBINFORMATION