Välkommen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindås Rasta Innebandyklubb
Fotboll

Bli medlem i Lindås IBK
BLI MEDLEM
Lindås Waves - mycket mer än innebandy!

Innebandy är vår plattform. Det är där det börjar. Med cirka 700 aktiva medlemmar som skapar samhörighet, gemenskap och glädje. Vi har en egen arena, där vårt café är hjärtat och vår mötesplats. Det är där vi träffas över gränserna. Det är där ledare och spelare träffas, där våra ungdomar gör sina läxor och där föräldrar lär känna varandra.

 

Men vi vill mer. Vi vill utvecklas. Vi vill bli bättre. Vi vill ta ansvar för våra ungdomars framtid. Vi vill bidra med sunda värderingar och aktiviteter som främjar individer, grupper och ledare och framför allt, en tro på framtiden.

 

Den resan har vi börjat. En resa där vi tar ansvar för miljön genom solceller på taket, där vi tar ansvar för jämlikhet genom flera tjejprojekt, där vi tar ansvar för den sportsliga utvecklingen genom kontinuerlig utbildning och där vi tar ansvar för individers mående och beteende genom projekt inom värdegrund och psykisk hälsa.

 

Vi vet att resan är lång. Att det finns utmaningar på vägen. Men vi har bestämt oss. Och vi är övertygade om att det är rätt väg. För oss. För vi vill bidra till en bättre framtid för våra ungdomar.

 

På vägen behöver vi hjälp. Hjälp med nya projekt, nya partners och nya kontakter. Så, vill du vara med på vår resa? Vill du vara med och ta ansvar? Vi behöver dig och vi tror faktiskt att du kanske till och med behöver oss.

 

För framtiden börjar ju idag…

 

ANMÄLAN

 

Vill du börja spela innebandy? Anmäl dig via länken nedan.

 

Anmälan till Lindås IBK - Lindås IBK - SportAdmin

Tränarnas tankar inför innebandyfesten i helgen!
2024-04-18 12:27
Tränarna för Lindås JAS-lag, Simon Elgan (dam-JAS), Jesper Bååth och Danny Estrella Näslund (herr-JAS)

I helgen spelar både Lindås Dam-JAS och herr-JAS SM-slutspel på innebandyfesten i Uppsala. Det är första gången i Lindås 30-åriga historia som både tjejer och killar tar sig till slutspelet, vilket är ett tecken på en bra ungdomsverksamhet. Det ligger också helt i linje med vad klubben jobbar mot, en attraktiv och väl fungerande ungdomsverksamhet med målsättningen att fostra många och bra spelare till seniorlagen.

 

Inför innebandyfesten i Uppsala som börjar imorgon fredag har vi träffat tränarna för respektive lag och fått deras tankar kring slutspelet.

 

Idag, torsdag åker ni till SM-slutspelet i Uppsala. Hur har ni förberett er inför det?

(Simon) - Grunden har byggts o utvecklats under hela säsongen men eftersom vi varit två lag så har detaljerna fått vänta till nyligen o där har vi de senaste veckorna tagit stora kliv. Vi har på sistone främst försökt bibehålla deras fysiska status, ta hand om skadekänningar o försökt vänja oss vid typen av motstånd som komma skall. 

 

(Jesper & Danny) - Mycket fokus på att försöka hålla uppe så högt tempo som möjligt, det är lätt att tappa några procent när det blir några helger utan match. Sedan har vi försökt finslipa på lite smådetaljer med!

Vad har ni för målsättning med helgen?

(Simon) - Vi lägger allt fokus på vår egna prestation. Vi har tre unika femmor där målsättningen är att få ut mesta möjliga av alla dessa för o verkligen kunna mäta oss med de bästa. Sen är lagets målsättning som sattes upp i början helt oförändrad, vi ska vinna alla matcher vi tar oss an. 

 

(Jesper & Danny) - Tycker vi gör oss själva en otjänst om vi inte siktar högt, så vi siktar på att ta oss till slutspelet!

 

Hur är status och känslan i truppen?

(Simon) - Vi har haft en tuff vår med skador på ett flertal tongivande spelare. Men därtill har flera andra steppat upp o visat vägen istället, vi är där för att konkurrera på riktigt o truppen är redo för att se hur långt vi kan gå. O det märks i gruppen att det är ett helt annat lugn än inför playoff, vi slår i underläge o där vet vi att vi är som bäst! 

 

(Jesper & Danny) - Det positiva med att få ett litet uppehåll är ju att spelarna hinner bli friska och hela, så på den fronten ser det bra ut. Känslan känns riktigt bra, tycker det märks på många att vi är rejält taggade inför uppgiften!

 

Vad ser ni mest fram emot?

(Simon) -  Match 1 mot cl98ic, då ska vi ta vår första vinst. 

 

(Jesper & Danny) - Svårt att tala för andra, men för egen del tycker vi att det ska bli otroligt kul att få mäta oss mot bästa möjliga motstånd och få plocka fram det bästa vi har att ge på en plan! Det är inte ofta man får chansen att få spela i den typen av matcher!

 

Vad blir viktigt för er i spelet när ni väl spelar matcherna

(Simon) -Att hitta ett lugn i spelet med boll, motståndet där skiljer väldigt mycket mot sättet vi är vana vid med betydligt högre intensitet i sitt presspel. Sen går det inte underminera vikten av att vinna dueller, kalla skallar o täcka skott. 

 

(Jesper & Danny) - Vi tror det blir extremt viktigt att vi tror på oss själva och vårt spel. Det är lätt att bli nervösa och timida, speciellt i de första matcherna. Kan vi istället utnyttja det hos våra motståndare kan det gå riktigt bra.

 

Vi önskar båda våra JAS-lag ett stort lycka till och för er som inte är på plats kan man följa matcherna på innebandy-tv.se

 

Äntligen - Summercamp 2024
2024-04-15 16:46

Nu öppnar vi för sommarens bästa innebandyläger. Lindås Summercamp!

 

För anmälan och mer information om lägret, kolla in länken nedan.

https://www.lindaswaves.se/start/?ID=438567

 

I år har vi valt att låta de som är lite yngre prova på Summercamp genom att starta Summercamp mini för killar och tjejer födda 2016-2018. Mer information finns på länken: https://www.lindaswaves.se/start/?ID=494110

 

Anmäl er redan idag!

 

Välkomna!

 

Fina resultat i Warbergsspelen!
2024-04-14 20:23

I helgen spelade flera av Lindås lag Warbergsspelen, F08/09, F10/11, P008, P09.

P08 slutade 2:a efter ett rafflande straffdrama i semin. Grattis till silvermedaljen!

F08/09 slutade 2:a i B-slutspelet, grattis tjejer!

Fyra Lindåsjuniorer utsedda till bästa spelare!
2024-04-10 15:32

När Innebandymagazinet nyligen utsåg de bästa JAS-spelarna i respektive serie, så fanns fyra st Lindåsspelare med. På herrsidan fick Malte Nordlund pris som bäste back och Christoffer Blixter som bäste målvakt. På damsidan fick Lotte Engblom pris som bäste back och Ella Essman som bäste center.

 

Stort grattis till pristagarna och fantastiskt kul för Lindås som klubb. Det visar på fin återväxt och många spännande år framöver.

 

Läs mer om nomineringarna på följande länk:

https://www.lindaswaves.se/docs/1815/50136/JAS%20AWARDS%202024.pdf 

 

Börja säsongen med Lindås StartCup!
2024-04-07 09:53

Helgen den 6-8 september kör vi igång Lindås StartCup för både killar och tjejer.

 

Ta chansen att börja säsongen med vår populära cup och anmäl er direkt.

 

Varmt välkomna!

BLI MEDLEM
Stötta Lindås Waves
En insamling för Lindås IBK
Hjälp Lindås Waves IBK att bevara vår passion för innebandy!
Nyheter från våra lag
F08-09, 06/04 09:23 
Lindås - Spring Cup, 03/04 12:11 
Herr Akademi, 28/03 11:48 
Herr Akademi, 27/03 22:41 
F14-15, 27/03 13:05 
P16, 24/03 14:29 
 
KLUBBINFORMATION