Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
26 Sep 2 matcher
Lördag
03 Okt 2 matcher
Lördag
10 Okt 2 matcher
Lördag
17 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 2 matcher
Lördag
31 Okt 2 matcher
Torsdag
05 Nov 1 match
Lördag
07 Nov 1 match
Torsdag
12 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 2 matcher
Onsdag
25 Nov 1 match
Torsdag
26 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 2 matcher
Fredag
04 Dec 1 match
Hemma
Åby
ABY
Borta
Lindås
LIND

Seger efter förlängning för herrarna mot Åby

11 oktober 2020 09:50
Herr

Lindås herrar mötte Åby på bortaplan i södra Allsvenskans tredje omgång. Matchen slutade med seger för Lindås med 8-7 efter att Pontus Persson avgjort 36 sekunder in i förlängningen, fint framspelad av Rasmus Lundström.


Matchen var annars målmässigt jämn där lagen följdes åt förutom ett mindre ryck av Lindås i tredje perioden där man gick ifrån till 7-5. Dock drabbades Lindås av en 2+2 minuters utvisning som Åby utnyttjade genom att både reducera och kvittera och resultatet var därmed 7-7 efter full tid. Förutom att passa fram till det avgörande målet i förlängningen svarade Rasmus Lundström även för två mål. Rasmus, hur upplevde du matchen från ditt perspektiv? ”En match vi skall vinna på full tid med lite mer skärpa. Vi gör inte det vi ska göra med tillräckligt bra kvalitet och därför tar vi inte 3 poäng.” Hur ser du på din femmas prestation i matchen? ”Jag tycker att vi gör det bra, främst framåt där vi skapar mycket chanser. skönt med lite utdelning, dessvärre släpper vi lite mer bakåt nu än förra matchen men det känns absolut som att vi är på rätt väg.” Din egen insats då, 2+1 från din klubba? ”Jag gör en helt okej insats och skönt att få göra några poäng såklart. Men det finns definitivt saker att förbättra fortfarande”.

Lindås tränare Fredrik Oredssons kommentarer till matchen, ”Jag hade förväntat mig ett Åby som backar hem och satsar på kontringar och matchbilden blev ungefär som förväntat. Det som gör matchen jämn är att Åby är betydligt vassare i PP/ BP och mycket noggrannare vid fasta situationer” Hur ser du på tempot i matchen? ”Jag tycker vi försöker driva upp tempot, men blir lite bekväma utanför Åbys försvar men alla 3 matcher har varit ganska likvärdiga tempomässigt, vi behöver få upp kvalitén i passningar och spela med färre tillslag” Nu väntar ett kortare matchuppehåll, hur kommer ni att träna under uppehållet? ”Vi kommer gemensamt att ta reda på var det finns frågetecken och peta i detaljer. Boxplay, Powerplay, defensiv sortering frislag osv. Behöver bli tightare på dessa områden!”

Mål och passningar från Lindås klubbor i matchen som följer: Rasmus Lundström 2+1, Albin Jansson 2+0, David Fredriksson 0+2, Fabian Österman 1+1, Pontus Persson 1+1, Edwin Jonsson 1+0, Danny Estrella Näslund 1+0, Tim Svan 0+1, Victor Lövdahl 0+1 och Kasper Hydén 0+1.