Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Onsdag
19 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 2 matcher
Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Hemma
Nykvarn
NYK
Borta
Lindås
LIND

Danny Estrella-Näslund inför Nykvarn, borta

23 januari 2020 21:47
Herr

Nu på lördag kl 16 så är det dags för vårt herrlag att ta revansch mot årets överraskning i serien Nykvarn efter en förlust tidigare i höstas hemma i Salming med 4–5 och vi har tagit ett snack med ett av våra nyförvärv inför säsongen #10 Danny Estrella-Näslund.


Ni vinner senast mot Örebro med minsta möjliga marginal 7–6 hemma i Salming, vad tar ni med er från denna match?
Ja, det blev kanske lite onödigt spännande till slut men tycker ändå vi gör en stabil insats och det är starkt att trots allt hålla undan deras anstormning i slutet.

Nu på lördag väntar Nykvarn borta som vi tyvärr förlorade mot tidigare under säsongen med 4–5 hemma i Salming, vad kommer krävas för att ta hem en vinst denna gången?
Förra matchen mot Nykvarn så var vi nog lite naiva inför uppgiften, och spelade kanske på 90 % istället för 100 %, och det räcker inte mot Nykvarn eller något annat lag heller för den delen. Så vi måste helt enkelt vara påkopplade från start och komma upp i nivå, gör vi det så ska vi fixa 3 poäng!

Nykvarn ligger just nu fyra i tabellen och har överraskat på många då man är nykomling i årets serie, vilka spelare bör vi se upp med?
Ja, dom har gjort det bra helt klart. Den enda jag ordentligt känner till är Oscar Janthe som brukar kunna vara lite lurig, så får säga honom då!

Vad har ni fokuserat på under träningarna i veckan?
Vi har plockat fram lite supervarianter, mer än så säger jag inte, det får man se själv på lördag!

Till sist vad tror du resultat blir och vem avgör matchen mot Nykvarn?
Det blir 8–5 till oss. Lövet avgör på ett friläge!