Lördag
21 Dec 2 matcher
Lördag
11 Jan 2 matcher
Söndag
12 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 2 matcher
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Onsdag
19 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 2 matcher
Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Hemma
Craftstadens
CRA
Borta
Lindås
LIND

Victor Lövdahl inför Craftstaden, borta

4 februari 2020 21:03
Herr

Efter en spelledig helg är det återigen dags för vårt herrlag att utkräva revansch men denna gången mot Craftstaden efter att tidigare i höstas förlorat hemma i Salming med 6–7 OT och vi har tagit ett snack med #16 Victor Lövdahl.


Ni vinner senast mot Nykvarn borta med 9–8 i OT efter att ha legat under med endast 3 minuter kvar av matchen med 6–8, vad tar ni med er från denna match?
En sjukt stark lagmoral. Vi äger mycket boll och skapar chanser men möter ett väldigt kontringsskickligt lag som hela tiden utnyttjar våra misstag. Vi ligger under i stora delar av matchen men lyckas gång på gång reducera och kvittera samt även i slutändan kamma hem två väldigt viktiga poäng.

Nu på lördag väntar återigen en motståndare Craftstaden borta som vi tyvärr förlorade mot tidigare under säsongen med 6–7 i OT hemma i Salming, vad kommer krävas för att ta hem en vinst denna gången?
Att vi kommer upp i den höga nivå som vi kan ligga på. Ser man till tabellen och poängen som skiljer oss så kan det vara en match som blir lite svår att motiveras helt till men med tanke på poängtappet senast mot dom bör inte inställningen vara något problem. Har vi rätt inställning och fullt fokus genom hela matchen så kommer vi ta med oss tre, återigen, väldigt viktiga poäng.

Craftstaden har haft en ganska tung säsong och ligger just nu på nedflyttningsplats i Allsvenskan Södra, vad vet vi om dom och vilka spelare bör vi se upp med?
Jag personligen har ingen koll på hur dom är som lag eller på någon speciell spelare, vet dock att våra coacher har det och att de kommer informera oss om det är någon eller något vi bör hålla koll på.

Vad har ni fokuserat på under träningarna i veckan?
Att få tillbaka farten under fötterna efter landslagsuppehållet som varit och på lite fina uppspelsvarianter.

Till sist vad tror du resultat blir och vem avgör matchen mot Craftstaden?
Jag tror vi vinner med 11–3 och att Åkesson storspelar och snubblar in det sista och avgörande målet.