Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Lördag
30 Nov 2 matcher
Söndag
08 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 2 matcher
Lördag
11 Jan 2 matcher
Söndag
12 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 2 matcher
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Onsdag
19 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 2 matcher
Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Hemma
ONYX
ONYX
Borta
Lindås
LIND

Oskar Henriksson inför Onyx borta

9 januari 2020 22:46
Herr

Efter att ha avslutat förra året på bästa sätt med vinst hemma mot Lagan med 10–4 inför säsongens bästa publiktryck i Salming Arena så är det återigen dags för vårt herrlag att spela match. Denna gången är det på lördag kl 16 mot Onyx borta och vi har tagit ett snack med #9 Oskar Henriksson.


Ni avslutar förra året med vinst hemma med hela 10–4 mot Lagan, vad tar ni med er från denna match?
Ja det var ju en väldigt kul match att spela med tanke på den ljudkuliss som fanns i Salming Arena. Tycker att vår insats var sisådär i två perioder och vi får tacka vår inhoppande Viktor Johansson i kassen för en väldigt fin insats som hjälpte oss att ha en okej sits inför sista perioden. Väl där så höjer vi oss rejält och visar vilka som bestämmer, och bjuder på ett gäng vackra innebandymål.

Nu väntar Onyx borta som ni vann mot med 7–4 i hemmapremiären i årets serie, vad vet vi om dem och är det någon speciell spelare som vi ska se upp med?
Onyx är luriga och det gäller som alltid att vi gör ett gediget jobb för att kunna vinna. De har en vass förstaformation med en riktig poängspelarare i Viktor Palm i spetsen. Allsvenskan är jämn i år och många bra lag där Onyx är ett av dom.

Vad har ni fokuserat på under träningarna i veckan?
Vi har kört lite halvtidsanalys av säsongen med videoanalys över vad vi har gjort bra såhär långt och vart det finns förbättringspotential. Sen har det varit fokus på att komma igång igen med kropp och skalle efter julledighet och jobba bort eventuell julskinka och annat gott.

Vad kommer att krävas för en vinst mot Onyx på lördag?
Vi har visat att vi har en väldigt hög högstanivå den här säsongen, och tyvärr även visat att vi har en ganska låg lägstanivå när vi inte gör jobbet ordentligt och kommer upp i nivå. Så för oss är det viktigaste att ha rätt inställning och en lagom mix av klokhet och aggressivitet i vårt spel. Bra försvarsspel och grym backcheck brukar vara ett bra recept för seger på bortaplan, mål brukar vi kunna göra.

Till sist vad tror du resultat blir och vem avgör matchen mot Onyx?
Tycker Enis har sett hungrig ut i veckan, så tror han tacklar in ett avgörande mål, seger blir det med 7-4!