Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Onsdag
19 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 2 matcher
Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Hemma
Lindås
LIND
Borta
Lagan
LAG

Simon Norlin inför Lagan, hemma

19 december 2019 18:37
Herr

Nu på lördag kl 16 hoppas vi på säsongens bästa publiksiffra i Salming Arena då Lagan kommer på besök tillsammans med 120st Lagansupportrar och vi har tagit ett snack med #66 Simon Norlin.


Ni spelar 12-12 senast mot serieledarna Fagerhult Habo, vad tar ni med er från denna match?
Från den matchen tar vi med oss vår effektivitet och hur vi löste deras press i stor del av matchen. Jag tycker att början på matchen var otroligt bra från vår sida, så ser gärna att vi spelar likadant denna match. Dessa tre saker tycker jag absolut att vi borde ta med oss!

Nu väntar Lagan hemma i Salming som ni vann mot med 5-2 på bortaplan i årets seriepremiär, vad vet vi om dom och är det någon speciell spelare som vi ska se upp med?
Vi har mött dem två gånger detta året och de har spelat olika spel båda gångerna. Första gången spelade de med ett lågt försvar och andra gången med en kombo av ett fint uppspel och bra täckande backar bakåt. Vi vet att de gör mycket saker på chans och det kan komma lite oförutsägbart för oss ibland. Det är ingen speciell spelare som jag vet eller laget har snackat om!

Vad har ni fokuserat på under träningarna i veckan?
Hur vi ska komma igenom ett lågt försvar och att aggressiviteten i det fysiska spelet måste upp i nivå.

Vad kommer att krävas för en vinst mot Lagan på lördag?
En arbetarinsats utav alla, att göra allt från grunden, spela noggrant och inte förlora bollen i dumma situationer kommer att göra att Lindås vinner på lördag!

Till sist vad tror du resultat blir och vem avgör matchen mot Lagan?
Enligt mig är resultatet ointressant, men det skulle vara kul att släppa in så lite som möjligt och göra så mycket som möjligt. Så om jag måste gissa, gissar jag att vi vinner med 5-3 och att Anton Dahlström skjuter en strumprullare från fickan på vänstersidan.