Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
26 Sep 2 matcher
Lördag
03 Okt 2 matcher
Lördag
10 Okt 2 matcher
Lördag
17 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 2 matcher
Lördag
31 Okt 2 matcher
Torsdag
05 Nov 1 match
Lördag
07 Nov 1 match
Torsdag
12 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 2 matcher
Onsdag
25 Nov 1 match
Torsdag
26 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 2 matcher
Fredag
04 Dec 1 match

Spelare med SSL-rutin klar för Lindås

4 juli 2020 12:32
Dam

Vi kan med glädje nu presentera nästa nyförvärv som är Ellinor Wagnsson. Ellinor, född 1998, hann med två säsonger i SSL med Karlstad IBF innan hon flyttade till Göteborg för att plugga. Efter två år i Göteborg utan innebandy har hon nu alltså valt att plocka ner klubban igen för att spela med Lindås kommande säsong.


Vem är Ellinor?
En glad 21 åring som är väldigt nyfiken och gillar att umgås med vänner. Flyttade till Göteborg för att plugga och har nu precis gjort klart mitt andra år på Chalmers.

Hur har din innebandykarriär sett ut?
Började spela när jag var 5/6 år i Karlstad IBF och har sedan slitit hårt för att jobba mig uppåt i serierna. Så ända från flicklagen, till div. 2, juniorallsvenskan och sen tillslut allsvenskan och SSL har jag spelat för Karlstad. Valde sedan att lägga klubban på hyllan när jag flyttade till Göteborg för att kunna lägga all energi på skola och nya vänner men har känt senaste halvåret att det skulle vara kul att börja igen.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
Bra speluppfattning, stark och kämpar till sista sekund för att vinna.

Hur kommer det sig att du valde att komma till Lindås?
Det har varit svårt att veta hur hårt jag vill satsa men kände sedan att, ska det vara så ska jag göra det ordentligt. Efter velande fram och tillbaka så lyckades Jonas och Anders timea rätt och jag kände att ja, jag kör! Lindås verkar som ett riktigt härligt gäng och på den vägen är det.

Vad har du för personliga mål med säsongen?
Kommer bli en utmaning att komma igång igen efter 2 års uppehåll, men det ska bli väldigt kul. Först och främst vill jag hitta tillbaka till glädjen i innebandy men sedan såklart komma upp i nivå och förhoppningsvis kunna bidra med något till nya laget. Ett och annat poäng hade också varit skoj!

Huvudtränare Anders Nilsson om Ellinor:
Känns riktigt kul att Ellinor med sin kvalité och rutin från både SSL och Allsvenskan valt att spela med oss kommande säsong. Ellinor är en spelare vi jagat hela våren och är en spelartyp vi verkligen ville förstärka laget med. En stark spelare som känner sig trygg i flera olika positioner, har ett riktigt bra skott och en härlig förmåga att göra både mål och assist. Ellinor vet vad som krävs för att vara med och kriga på högsta nivå vilket kommer smitta av sig på resten av laget. Jag är säker på att hon kommer trivas och må bra tillsammans med tjejerna.