Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Onsdag
19 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 2 matcher
Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match

Christin Gundersen gör comeback i Allsvenskan

30 juni 2020 21:41
Dam

Nästa nyförvärv är ett välbekant ansikte i Salming arena då det är Lindåsfostrade Christin Gundersen som valt att plocka ner klubban från hyllan igen efter ett års uppehåll. Christin, som är född 1998, flyttades upp i damlaget redan som 16-åring och har spelat där sedan dess. Hon hann göra en säsong i Allsvenskan innan hon tog en paus för att hitta motivationen igen, men nu kan vi alltså med glädje meddela att vi kommer få se henne i den blåa tröjan kommande säsong.


Vem är Kicki?
Jag är en 22 åring tjej som till vardags jobbar som truckförare på Volvo!

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
Jag är en hårt arbetande spelare som inte är rädd för att gå in i närkamperna.

Du har plockat ner klubban igen efter ett års uppehåll, hur kommer detta sig?
När jag har följt tjejerna under säsongen och kollat på några hemmamatcher har suget till innebandyn sakta men säkert smugit sig tillbaka!

Varför valde du att fortsätta spela innebnady i Lindås?
Lindås är min modersklubb och för mig har det alltid varit Lindås eller inget! Tjejerna är underbara och tränarna är duktiga.

Vad har du för personliga mål med säsongen?
Eftersom jag har varit borta i 1 år vill jag komma tillbaka till den nivån jag var på och har sedan som mål att utvecklas! Ett och annat mål hoppas jag få in också!

Huvudtränare Anders Nilsson om Christin:
Kicki har tränat hårt under försäsongen och det märks att hon har fått tillbaka suget till innebandyn. Kicki var ju med första året i Allsvenskan så hon vet vad som krävs och hon känner redan i stort sett hela laget. Hon är en spelare med ett snabbt rappt skott som har bra speluppfattning och koll på var medspelarna finns fria.