Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Onsdag
19 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 2 matcher
Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match

Rasmus Lundström inför Åstorp/Kvidinge, hemma

13 februari 2020 09:04
Herr

Efter en tung förlust senast borta mot Craftstaden med 5–7 är det återigen dags för vårt herrlag att spela match hemma i Salming men denna gången är det Åstorp/Kvidinge som står för motståndet och vi har tagit ett snack med #7 Rasmus Lundström.


Ni förlorar senast borta mot Craftstaden med 5–7, vad tar ni med er från denna matchen?
Vi tar med oss att Kappe (Kasper Hydén) fixade gött käk efter matchen. I övrigt tar vi med oss att vi behöver vara noggrannare i försvarsspelet och att vi gjorde en stark tredje period där vi verkligen gav det chansen med vårat höga försvarsspel.

Nu på lördag väntar Åstorp/Kvidinge hemma i Salming arena som vi slog tidigare med 9–3 på bortaplan. Vad kommer att krävas för att gå vinnande även ur denna kamp?
Ja, vi lyckades relativt enkelt vinna mot Åstorp på bortaplan. Det kommer därmed att bli viktigt att vi inte förväntar oss att det ska bli enkelt nu på lördag med. Att vi utför matchen på det sätt som vi tillsammans med Ricard och David kommer överens om. Detta i en bra mix med noggrannhet och en laginsats där alla ger allt kommer göra att vi tar tre poäng på lördag.

Åstorp/Kvidinge ligger just nu på en sjätte plats i tabellen bara två poäng från kvalplats. Kanske lite överraskande med tanke på att de är nykomlingar. Finns det några spelare i Åstorp/Kvidinge som vi behöver se upp med lite extra?
Ja, det är absolut överraskande att de just nu bara är två poäng från en kvalplats. De har som många andra lag i denna serie en bra förstafemma, men det är inget jag tycker att vi skall lägga för stor vikt vid då vi själva har en mycket bättre förstafemma. Gör vi det vi skall så behöver vi inte oroa oss för någon specifik spelare i Åstorp.

Vad har ni fokuserat på under träningarna i veckan?
Detaljer i försvarsspelet som inte riktigt satt mot Craftstaden nu senast där vi tyvärr släppte några mål på just det. Bra fart och mycket glädje!

Till sist vad tror du resultatet blir och vem avgör matchen mot Åstorp/Kvidinge?
Jag tror att vi vinner matchen med 7–3. Christian Reichenberg och Henning Ambring avgör matchen genom två assist vardera och extrema mängder täckta skott.