Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Lördag
30 Nov 2 matcher
Söndag
08 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 2 matcher
Lördag
11 Jan 2 matcher
Söndag
12 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 2 matcher
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Onsdag
19 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 2 matcher
Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match

Stark kvartett lämnar Lindås

28 juli 2019 12:59
Jörgen Rönning
Patrik Palm
David Asserfors
Dam

Det står nu klart att fyra spelare kommer lämna Lindås allsvenska trupp av olika anledningar. Läs mer om varför under nyheten.


Det är alltså fyra starka spelare som tyvärr inte kommer att spela med Lindås nästa säsong enligt nedan.

Marre Stifanos - Kom till Lindås inför säsongen 17/18 och har varit en ledande spelare både när laget gick upp i allsvenskan och även under lagets första säsong där, då hon konstant bidragit med ett tryggt försvarsspel och även några härliga framspelningar. Nu flyttar hon till Kalmar för att studera, jobba och spela innebandy i FBC Kalmarsund.

Johanna Siling - Lindåsfostrad spelare som kom tillbaka till laget inför senaste säsongen och har med sin erfarenhet från högre divisioner bidragit med ett lugn på planen och även några riktigt fina mål. Siling flyttar nu till Linköping för att studera, den fortsatta innebandykarriären vet hon inte hur den ser ut än.

Denise Nilsson - Kom till Lindås från Lindome precis i början på serien denna säsongen och har med sin energi kunnat höja tempot på både träningar och matcher. Dessutom har hon ett härligt skott som räddat poäng åt oss i flera matcher. Denise flyttar nu till Kalmar för att spela i FBC Kalmarsund istället.

Agnes Berglund - Även Agnes kom till Lindås inför den senaste säsongen, från Ale. Trots sin unga ålder så tog hon en plats i allsvenskan tack vare sin tuffa spelstil och snabbhet. Hon har bjudit på en hel del fina tacklingar men även härliga skratt. Agnes väljer att byta till Floda IBK, som spelar i division 1, inför kommande säsong.

Lindås tackar för er tid hos oss och önskar er stort lycka till!

Inom kort kommer vi att börja presentera Lindås allsvenska trupp inför säsongen 2019/20, så håll utkik!