Lördag
07 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 2 matcher
Onsdag
25 Nov 1 match
Torsdag
26 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 2 matcher
Fredag
04 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 1 match
Onsdag
06 Jan 1 match
Lördag
09 Jan 2 matcher
Lördag
16 Jan 1 match
Tisdag
19 Jan 1 match
Idag 2 matcher
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
06 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Tisdag
16 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Torsdag
25 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 2 matcher
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match

Ny herr till truppen, Pontus Persson

24 april 2020 08:00
Herr

Pontus kommer från FBC Lerum. En 28-åring som brinner för innebandy och som den gångna säsongen även tränat Lerums juniorallsvenska damlag.


Vem är Pontus Persson?
Jag är 28 år och jobbar på en skola i Göteborg om dagarna. Utöver att ha spelat innebandy typ så länge jag kan minnas är jag numera även tränare där jag för tillfället har hand om FBC Lerums juniorallsvenska damlag. Har även ett stort intresse för fotboll där IFK Göteborg ligger mig varmt om hjärtat.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
Jag är en vinnarskalle och älskar att vinna. En offensiv spelare som gjort en och annan poäng genom åren och hoppas göra ett gäng till även den här säsongen!

Varför valde du att komma till Lindås?
Lindås känns som ett bra val för mig. Jag är riktigt sugen på att lira i Allsvenskan igen och när Oredsson hörde av sig och förklarade vilken roll de tänkte att jag skulle ha så blev jag sugen på lira under honom i Lindås.

Vad har du för personlig målsättning med säsongen?
Jag har väl inga personliga målsättningar uppsatta i dagsläget utan jag vill bidra med så mycket som möjligt till laget och se till att vi vinner så många matcher som möjligt. Hoppas på en go säsong!

Fredrik Oredsson om Pontus
– I över ett decennium har han gäckat motståndarna på den bortre stolpen. Alla vet att han är där, men ändå lyckas han söka upp ytan att kunna avgöra. Pontus är smart och hittar ytor runt kassen för att verkligen göra skillnad. Jag är imponerad över hans girighet och hunger att alltid vilja producera poäng och samtidigt bidra med ett hårt jobb över hela planen.