Lördag
17 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 2 matcher
Lördag
31 Okt 2 matcher
Torsdag
05 Nov 1 match
Lördag
07 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 2 matcher
Onsdag
25 Nov 1 match
Torsdag
26 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 2 matcher
Fredag
04 Dec 1 match
Torsdag
10 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 2 matcher
Onsdag
06 Jan 1 match
Lördag
09 Jan 2 matcher
Lördag
16 Jan 2 matcher
Lördag
23 Jan 2 matcher
Lördag
30 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
06 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 1 match

Ida Bergenhus till damlaget

17 juni 2020 20:45
Dam

Vi kan glädjande nog presentera nästa nyförvärv, Ida Bergenhus, som är ett bekant ansikte i Lindås då hon kom till klubben från Ale under säsongen 16/17 och var sedan med och spelade upp damlaget i Allsvenskan säsongen efter, innan hon flyttade till Karlstad. Där har hon de senaste två säsongerna spelat i Skattkärrs IK i Division 1, men flyttar alltså nu tillbaka till Göteborg och Lindås.


Vem är Ida?
Ursprungligen göteborgare som de senaste två åren har bott i Karlstad, där jag lirat med Skattkärr. Till vardags arbetar jag som förskollärare.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
En allroundspelare med bra speluppfattning som hatar att förlora.

Hur kommer det sig att du valde att komma tillbaka till Lindås?
Efter ett väldigt bra samtal med Anders, Neilson och Jonas kändes det självklart. Väldigt stort plus är ju vetskapen att man kommer till en fantastiskt gäng spelare både på och utanför planen. Kändes som en bra utmaning att gå upp en division men också en bra möjlighet att utvecklas som spelare.

Vad har du för personliga mål med säsongen?
Mitt mål för säsongen är ju självklart att som ny in i laget få speltid. Jag hoppas kunna bidra med stor vilja att vinna, stabilitet och förhoppningsvis ett och annat mål.

Huvudtränare Anders om Ida
Att få tillbaka Ida, som var med och tog upp Lindås i allsvenskan, känns fantastiskt kul. En perfekt värvning i våra ögon. Vi kunde presentera ett intressant och kul alternativ för Ida och det tog inte många dagar innan hon bestämde sig. Som spelare får vi en tjej som är bekväm med att spela nästan varsomhelst, en vinnarskalle som höjer sig när det behövs som mest. Ida är en bolltrygg spelare som ställer höga krav på både sig själv och sin omgivning. Hon kommer definitivt höja standarden på planen men också bidra till den härliga stämningen utanför planen. Ida är dessutom väldigt populär i gruppen och välkomnas tillbaka med öppna armar från både spelare och ledare.