Lördag
17 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 2 matcher
Lördag
31 Okt 2 matcher
Torsdag
05 Nov 1 match
Lördag
07 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 2 matcher
Onsdag
25 Nov 1 match
Torsdag
26 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 2 matcher
Fredag
04 Dec 1 match
Torsdag
10 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 2 matcher
Onsdag
06 Jan 1 match
Lördag
09 Jan 2 matcher
Lördag
16 Jan 2 matcher
Lördag
23 Jan 2 matcher
Lördag
30 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
06 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 1 match

Ny spelare till Lindås Damer

5 juni 2020 16:36
Dam

Vi har glädjen att presentera nästa nyförvärv, Emilia Renken, som är en poängfarlig spelare som senast kommer från spel i Varla IBK där hon stod för 38 poäng på 16 matcher.


Emilia är född 1998 och har erfarenhet från spel i Allsvenskan då hon spelade två säsonger i Åstorp/Kvidinge IBS.

Vem är Emilia?
Jag är en tjej från Skåne som flyttade till Göteborg för tre år sedan när jag började plugga till sjökapten och är nu inne på sista året. Intresset för att jobba till sjöss har jag haft med mig sen barnsben då jag har varit med mina föräldrar mycket på deras jobb som då också är till sjöss. På fritiden från plugget är det innebandyn och jobbet till sjöss som tar mest tid, men även umgås med vänner och familj.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
Skulle säga att jag aldrig ger upp och är en vinnarskalle. Mina styrkor skulle jag säga är min speluppfattning och även att jag känner mig lugn & trygg när jag har bollen.

Varför valde du att komma till Lindås?
Jag kände att det hade varit kul att testa på allsvenskan igen och efter att ha varit och tränat några gånger kändes det rätt, speciellt efter det trevliga bemötandet man fick av alla! Sedan är det alltid kul att utmana sig själv.

Vad har du för personlig målsättning med säsongen?
Att utvecklas är ju alltid ett stående mål, men framförallt att hjälpa laget att vinna matcher genom att aldrig ge upp & förhoppningsvis bidra med poäng.

Damtränaren Anders Nilsson
Emme har provtränat lite med oss under året som gått så det känns väldigt kul att hon valde att spela med oss kommande säsong.

Emme är en spelskicklig forward med bra blick för spelet och duktig med bollen. Dessutom har hon ju tidigare erfarenhet från allsvenskan så Emme vet vad som krävs. Det blir ett härligt tillskott i truppen.