Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Onsdag
19 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 2 matcher
Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match

Ny spelare till Lindås Damer

5 juni 2020 16:36
Dam

Vi har glädjen att presentera nästa nyförvärv, Emilia Renken, som är en poängfarlig spelare som senast kommer från spel i Varla IBK där hon stod för 38 poäng på 16 matcher.


Emilia är född 1998 och har erfarenhet från spel i Allsvenskan då hon spelade två säsonger i Åstorp/Kvidinge IBS.

Vem är Emilia?
Jag är en tjej från Skåne som flyttade till Göteborg för tre år sedan när jag började plugga till sjökapten och är nu inne på sista året. Intresset för att jobba till sjöss har jag haft med mig sen barnsben då jag har varit med mina föräldrar mycket på deras jobb som då också är till sjöss. På fritiden från plugget är det innebandyn och jobbet till sjöss som tar mest tid, men även umgås med vänner och familj.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
Skulle säga att jag aldrig ger upp och är en vinnarskalle. Mina styrkor skulle jag säga är min speluppfattning och även att jag känner mig lugn & trygg när jag har bollen.

Varför valde du att komma till Lindås?
Jag kände att det hade varit kul att testa på allsvenskan igen och efter att ha varit och tränat några gånger kändes det rätt, speciellt efter det trevliga bemötandet man fick av alla! Sedan är det alltid kul att utmana sig själv.

Vad har du för personlig målsättning med säsongen?
Att utvecklas är ju alltid ett stående mål, men framförallt att hjälpa laget att vinna matcher genom att aldrig ge upp & förhoppningsvis bidra med poäng.

Damtränaren Anders Nilsson
Emme har provtränat lite med oss under året som gått så det känns väldigt kul att hon valde att spela med oss kommande säsong.

Emme är en spelskicklig forward med bra blick för spelet och duktig med bollen. Dessutom har hon ju tidigare erfarenhet från allsvenskan så Emme vet vad som krävs. Det blir ett härligt tillskott i truppen.