Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Onsdag
19 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 2 matcher
Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match

Back från Norra Allsvenskan ansluter till Lindås

17 augusti 2019 18:10
Herr

Tom Eklund, som är innebandyfostrad i Wibax Piteå IBK, är nu klar för spel i Lindås Rasta IBK den kommande säsongen. ”Tom är en uppoffrande spelartyp som ger allt för laget och kommer att passa utmärkt i vårt lagbygge enligt 2.0”, säger Lars Peil i Lindås Sportråd.


Tom, hur kommer det sig att vi kommer att se dig i Lindås färger den kommande säsongen?

Jag och flickvännen har flyttat till Göteborg och valet av Lindås var väldigt självklart efter att jag hade fått möjlighet att provträna. En proffsig klubb med trevligt folk runtomkring och skickliga spelare. Även deras vision med Lindås 2.0 lät som ett riktigt bra tåg att hoppa på.

Berätta lite kort om dig själv

Jag är en social och ödmjuk kille som älskar utmaningar och spontana aktiviteter. Jag är född och uppvuxen i en by utanför Piteå som heter Blåsmark. I Piteå har jag spelat innebandy sen barnsben där jag märkte väldigt fort att det var de jag ville hålla på med. Så fort jag har tid och kan så spenderar jag gärna min tid i fjällen och kör skoter tillsammans med kompisar och flickvän.

Hur skulle du beskriva dig som innebandyspelare?

Jag är en hård slitvarg som aldrig ger upp. Snabb i fötterna och som gärna täcker skottet före målvakten och får jag chansen så trycker jag gärna in en å annan boll i motståndarnätet.

Hur ser du på den kommande säsongen och att byta Piteå i Norra mot Lindås i Södra allsvenskan?

Målet är att komma in i laget och bidra med en stark defensiv, positiv energi och en utveckling för mig som spelare. Ska bli kul att få testa på södra allsvenskan, har inte super bra koll på den serien men självklart är det bra lag som är med och alla vill vinna så det är bara att ge allt i varje match. Förväntar mig en snabb och bra innebandy som kan bli otroligt rolig att både se på och spela!

Vi hälsar Tom varmt välkommen till klubben!