Onsdag
13 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Onsdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 2 matcher
Lördag
21 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 2 matcher
Söndag
29 Sep 1 match
Lördag
05 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 2 matcher
Söndag
13 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Söndag
27 Okt 2 matcher
Lördag
02 Nov 1 match
Söndag
03 Nov 1 match
Lördag
09 Nov 1 match

Reflexsnabb och rutinerad målvakt till allsvenskan

21 augusti 2019 18:01
Dam

Damernas allsvenska lag har inför kommande säsong förstärkt målvaktssidan med Cecilia Gullme. Cissi kommer senast från klubbens division 1 lag, dit hon förra året anslöt efter spel i Partille IBS. I och med förvärvet har allsvenska laget vunnit en rutinerad och spelskicklig målvakt som bidrar med ett lugn i försvarsspelet. Läs nedan för att få veta mer om Cecilia och hennes tankar inför kommande säsong.


Vem är Cecilia?

  • Jag är 32 år, har spelat innebandy sedan jag var 16 år och blev målvakt efter ett halvår som utespelare. Jag är uppvuxen i Göteborg och bor nu i Mölndal. Jag har en bakgrund som designingenjör och jobbar med att skriva användarmanualer för automatiserade truckar.

Vad är det bästa med att våra målvakt?

  • Att man kan påverka en hel match om man gör en bra insats i målet. Även att försöka lista ut vad motståndaren tänker göra, läsa spelet, göra avgörande räddningar och såklart att få göra assist.

Vilka är dina styrkor på plan?

  • Jag skulle nog säga att jag är reflexsnabb och har bra utkast. Sedan har jag ju samlat på mig en del rutin genom åren också!

Du har tidigare spelat på hög nivå, men hur känns det att göra debut i allsvenskan tillsammans med det här laget?

  • Jag är sjukt taggad på att spela i allsvenskan igen. Jag trivs hur bra som helst i laget och ser fram emot en rolig säsong med många träningar, matcher och bussresor ihop.

Vad har du för mål och förväntningar inför kommande säsong?

  • Mitt mål är att få spela många matcher, ha kul och bidra till en bra säsong. Jag siktar såklart på att göra en och en annan assist också!

Vi önskar Cecilia stort lycka till!

Glöm inte att följa laget på instagram (lindasrastaibk_dam) eller på facebook https://www.facebook.com/LindasRastaDam/?ref=br_rs