Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Lördag
30 Nov 2 matcher
Söndag
08 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 2 matcher
Lördag
11 Jan 2 matcher
Söndag
12 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 2 matcher
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Onsdag
19 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 2 matcher
Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match

Kraftfull forward med målsinne flyttas upp till allsvenskan

10 september 2019 20:52
Dam

Ytterligare ett nyförvärv välkomnas till damernas allsvenska lag i form av Lindåsfostrade Maja Fogelhamre. Maja, född 2003, är en snabb och stark forward som förra säsongen gjorde 52 mål i Pantameraserien och som nu tar klivet upp till klubbens seniorlag. Läs nedan för att få veta mer om Maja och hennes tankar inför kommande säsong.


Vem är Maja? Jag skulle säga att jag är en glad och sprallig tjej som gillar att alltid ha något för mig.

Hur skulle du beskriva dig själv som innebandyspelare? Som innebandyspelare är jag en riktigt jobbig vinnarskalle som alltid ger järnet. På planen använder jag mina två styrkor, snabbhet och fysik. Det är en bra kombo!

Hur känns det att få göra debut i allsvenskan? Allsvenskan var ett mål som jag verkligen kämpade för och ville nå, så jag är riktigt glad och taggad inför kommande säsong. Tjejerna och tränarna i laget är också helt fantastiska, vilket gör att det är extra kul att kämpa tillsammans.

Hur kommer du att förbereda dig inför stundande seriepremiär? Jag kommer såklart att träna, äta och sova bra så att kroppen är med. Men man måste ju också ladda mentalt och det gör jag genom att lyssna på ”gangstermusik”. Fråga Anders – vår tränare – han gillar den musiken jättemycket, haha! Sedan gäller det att tagga till med tjejerna under hela träningsveckan så att alla kommer till premiären med ett jäkla anamma och en positiv känsla.

Vad har du för mål och förväntningar inför kommande säsong? Jag förväntar mig att hela laget kommer att ge allt och att vi får en riktigt rolig säsong. Men också att vi ska kämpa för att fullfölja det sportsliga målet vi har – att komma topp fem i tabellen.

Vi önskar Maja stort lycka till!

Glöm inte att följa laget på instagram (lindasrastaibk__dam).