Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Onsdag
19 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 2 matcher
Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
26 Sep 2 matcher
Lördag
03 Okt 2 matcher
Lördag
10 Okt 2 matcher
Lördag
17 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 2 matcher
Lördag
31 Okt 2 matcher
Lördag
07 Nov 1 match
Torsdag
12 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 2 matcher

Lindås fortsätter att satsa ungt!

3 juli 2019 09:00
Herr

Viktor Wennroth väljer att skriva på för Lindås Rasta. Viktor kommer från Kungälv där han hjälpte Kungälv att gå upp i div 1 som 17 åring!


Välkommen till Lindås Victor! Hur känns det? Tack! Jo, men det känns väldigt bra. Jag är glad att jag valde att gå hit med tanke på alla förutsättningar som finns här, jämför med det jag haft innan så det känns jättebra!

Vad har du för förväntningar på det kommande året? De förväntningarna som jag har är väl att utvecklas mer som spelare med tanke på att jag tar steg uppåt i seriesystemet. Jag tror också att det kommer bli ett roligt år i både Allsvenskan och JAS.

Allsvenskan? I Allsvenskan tror jag det kommer gå bättre och bättre ju mer jag kommer in i spelet och lär känna i laget lite mer, såklart hoppas jag att jag kan få så mycket speltid som möjligt där.

JAS? I JAS hoppas jag på att vi kan gå minst lika långt som laget gick förra året och att jag kan vara en starkt bidragande spelare. I allmänhet ser jag fram emot nästkommande år i Lindås!

"Victor är en stor och stark rightfattad back som har ett tungt skott. Victor är en omtyckt och ambitiös kille som har spelat med några av våra yngre förmågor i Göteborgs stadslag, där han även var kapten. Tror Viktor kan växa och ta flera steg i vårt allsvenska lag och kommer ha en viktig roll i JAS-laget kommande säsong" kommenterar huvudtränare Ricard Carlsson.