Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Onsdag
19 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 2 matcher
Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match

Damerna förstärker med SSL-rutin

30 oktober 2019 17:57
Dam

Damernas allsvenska lag förstärker truppen ytterligare och kan med glädje hälsa Victoria Wallenstam varmt välkommen till klubben. Victoria kommer senast ifrån spel i såväl SSL som Allsvenskan med IBK Göteborg och Pixbo Wallenstam. I och med nyförvärvet kompletteras truppen av en kraftfull och teknisk forward med rutin av spel på elitnivå. Läs nedan för att få veta mer om Victoria och hennes tankar kring sin nya klubb.


Vem är Victoria?

- Jag är en 26-årig tjej som lever tillsammans med min sambo Charlotta i Göteborg. Jag jobbar som lärare men håller även på med hästhoppning. Jag har åtta stycken hästar som jag rider och tävlar, så det krävs att jag planerar mitt liv in i minsta detalj så att jag hinner med allt haha!

Hur kommer det sig att du bytte till Lindås?

- Jag bytte till Lindås för att utmana mig själv. Jag älskar att spela innebandy och Lindås hörde av sig vilket gjorde att jag blev intresserad. Jag tog ett snabbt beslut och övergången blev klar förra veckan.

Vad kommer du att bidra med till laget?

- Jag hoppas att jag kan bidra med glädje och en del i spelet. Jag älskar att vara tuff i mitt spel, vilket kanske kan bidra till att laget blir mer hårda i sitt spel.

Du hann redan under helgen göra debut i Lindåströjan, hur kändes det?

- Det kändes väldigt roligt men väldigt speciellt. Vi mötte mitt gamla lag, IBK Göteborg, där många av mina kompisar plus min sambo spelar. Så det var lite extra känsligt men jag krigade på ändå och vi gjorde en extremt bra laginsats vilket ledde till en 4-3 seger.

Vad har du för mål och förväntningar med säsongen?

- Mina mål inför säsongen är att utvecklas som spelare men även att ha kul på innebandyplanen. Lindås är ett lag med fullt av talangfulla och härliga tjejer, så jag tror verkligen att mina mål och förväntningar kommer att uppfyllas under säsongen!

Vi hälsar Victoria varmt välkommen till Lindås!